Потрібна допомога захиснику з Могилян, якого важко поранив ворожий снайпер

21 Січня 2024, 19:45
Сергій Шишин 1065
Сергій Шишин

Сергій Шишин із села Могиляни отримав важке поранення на війні. Наразі він пройшов сім операцій та продовжує лікування, на яке потрібні чималі кошти. 

Про це 21 січня з проханням про допомогу на своїй фейсбук-сторінці розповіла волонтерка Ната Магеровська.

Ворожий снайпер влучив Сергію у сліпу кишку та клубову кістку. Куля влучила мимо жилета і пройшла наскрізь вирвавши кишки.

Сергій вже переніс уже сім операцій на кишківник, декілька переливань крові й на цей час потребує ще хірургічних втручань. Чоловік поки не сідає і майже нічого не їсть.

«Так, як видно на фото, у нього встановлена трубка, через яку виходить гній. Також два рази на тиждень йому заливають в кишківник спеціальну речовину, яка вимиває звідти гній. Поки щорятують і лікують його кишківник, але після того, як його підлікують потрібно переходити до лікування тазу, оскільки пів його немає і потрібно вставляти спеціальну пластину, яка коштує чимало. Сергій проходить зараз надто складний етап і нам потрібно фінансово долучитися, щоб допомогти пройти усі операції і процедури, а найбільше потрібні кошти на пластину для тазу», – розповідає волонтерка. 

Усі документи на лікування є. Кошти збирають на рахунок сина Василя Шишина. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024