На Острожчині відзначили переможців змагань та присвоїли спортивні розряди

10 Січня 2024, 18:05
Фото Острозької міськради 1600
Фото Острозької міськради

На Острожчині підсумували спортивні досягнення учнів Острозької дитячо-юнацької спортивної школи за 2023 рік. Зокрема відзначили переможців у спортивних змаганнях та присвоїли І і ІІІ спортивні розряди.

Нагородження відбулось у середу, 10 січня. Про це пишуть у пресслужбі Острозької міськради. 

З вітальним словом розпочала захід директорка Острозької дитячо-юнацької спортивної школи Тетяна Слободян:

«Упродовж 2023 року в нашій школі учні взяли участь у більше як 190 змагань. Не завжди були перемоги, зазнавали і гіркоту поразки. Проте за наполегливості під час тренувань, великого досвіду ваших наставників тренерів ми змогли показати нашу школу на п’єдесталі. Отримати нагороди у нелегких змаганнях. Сьогодні ми вкотре згадаємо щасливі миті перемог!»

До вітального слова і нагородження переможців долучився міський голова Юрій Ягодка

Відповідно до наказу «Про присвоєння спортивних розрядів» за урахуванням клопотання тренерів-викладачів: Сергія Штундера (волейбол) та Олега Буковського (дзюдо) відзначили переможців у чемпіонаті області з волейболу пляжного – Романа Демидка та Сергія Озімковського. За результатом цієї перемоги учням присвоїли перший юнацький розряд.

Учні відділення дзюдо Назар Чорнобай та Нестор Ніязов упродовж року ставали неодноразовими переможцями та призерами обласних та всеукраїнських змагань, що дало їм змогу пробитися в збірну команду області та взяти участь у чемпіонаті України. Назару та Нестору присвоїли ІІІ спортивний розряд.

Також під час заходу нагородили юних футболістів Острозької громади кубком та медалями за:

  • Друге місце у Відкритому Чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги Рівненської області сезону 2023 серед команд U-13 (2010 року народження)

  • Перше місце у чемпіонаті Рівненського району з футболу 2023 року серед дітей 2009-2010 років народження
  • Друге місце у Чемпіонаті Рівненського району з футболу 2023 року серед дітей 2011-2012 років народження.

Учням Острозької ДЮСШ присвоєно І юнацький розряди за вище згаданим наказом з урахуванням клопотань тренерів-викладачів з футболу Валентина Стрільця та Миколи Кулінця, а саме: Захару Дубінчуку, Ярославу Кравчуку, Роману Заверусі, Оресту Тищенку, Михайлу Білику, Павлу Остаповичу, Антону Солончуку, Владиславу Кідибі, Михайлу Корнію, Андрію Соколюку, Вадиму Стельмащуку, Олександру Білику, Артему Прокопцю.
ІІІ дорослий спортивні розряди з футболу отримали: Ілля Форманюк, Євген Ліщук, Денис Уштик, Роман Ковальчук, Арсен Черуха, Назар Касянчук, Владислав Бондарук, Артем Пінчук, Максим Демчук, Іван Синявський, Михайло Шкабко, Артем Пушка, Юрій Гіль, Артем Тодосійчук, Дмитро Кортушенко, Олексій Ротаєнко, Денис Білик, Акбар Аббасов, Дмитро Смерик, Дмитро Величко, Дмитро Поліщук, Олександр Козенюк, Арсен Голошумов, Станіслав Попік, Артем Ілашко, Андрій Білик, Данило Нікітюк Максим Статкевич, Юрій Пушка, Сергій Ротаєнко, Іван Хуторовець, Володимир Кравченко, Дмитро Лазарчук, Роман Рибачок, Антон Жовнір.

Директор спортшколи Тетяна Слободян висловила щиру подяку батькам і вручила їм подяки: 

«Велика повага та вдячність батькам наших вихованців, адже ви щодня підтримуєте ваших дітей у їхньому прагненні займатися спортом. З вашою допомогою діти мають можливість отримати шалений досвід у багатьох змаганнях. Не всі з них стануть великими спортсменами, але чудовими людьми виростуть однозначно. Висловлюємо подяку кожному з батьків».

Листом подяки нагородили: Ірина Рибачок, Наталія Пушка, Мар'яна Тодосійчук, Наталія Степаненко, Зоя Кравчук, Надія Демчук, Леся Тищенко. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024