«Центр добра» в Острозі забезпечили технікою

10 Січня 2024, 13:40
«Центр добра» в Острозі забезпечили технікою 723
«Центр добра» в Острозі забезпечили технікою

Острозький «Центр добра», що знаходиться в дитячі бібліотеці, забезпечили технікою. Проєкт центру став переможним у конкурсі мінігрантів. 

Про це розповідають на сайті «Громади Рівненщини»

«Центр добра» вже близько року є майданчиком для спілкування та проведення вільного часу дітей та молоді з-поміж вимушених переселенців та громади загалом. 

«Тут вирує життя, проводяться цікаві освітні та культурні заходи. Приміщення облаштоване мультимедійним обладнанням – тут є все для того, аби розвиватися та навчатися.  Утім, бібліотека знаходиться в приміщенні сторічної давнини. А це – старі вікна та щілини в склопакетах, – розповідає голова громадської організації «Центр суспільних перетворень» Юрій Устимчук

Саме тому команда проєкту вирішила наповнити простір необхідною технікою, а також замінити старі вікна на нові – енергозберігаючі.

 

Реалізувати задумане за підтримки Рівненського обласного благодійного фонду «Наше Майбутнє». 

За сприяння Острозької міської громади представники ГО «Центр суспільних перетворень» та Дитячого центру «Центр добра» подали заявку на участь у конкурсі.

«Зараз тривають ремонтні роботи зі шпаклювання відкосів, проте щодня до бібліотеки приходять десятки дітей і з нетерпінням чекають відновлення діяльності. По завершенню усіх підготовчих робіт ми проведемо презентаційний захід і подаруємо 75 дітям шкільного віку термоси. Відновимо процес дозвілля та розвитку, психологічного розвантаження та ігрового простору, що дасть можливість дітям та молоді хоч трішечки відволікатися від сучасних реалій війни», – підсумував Юрій Устимчук. 

 

Проєкт «Підтримка ініціатив спільнот в Україні» впроваджується Альянс громадського здоров'я Alliance for Public Health за фінансової та технічної підтримки Шведської церкви, включаючи збір коштів та координацію благодійної організації Christian Aid.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024