Поетеса з Острога змагається у Гранд-фіналі міжнародного конкурсу Mili Dueli

08 Січня 2024, 14:30
Галина Максимчук 1575
Галина Максимчук

Письменниця й журналістка Район.in.ua Галина Максимчук, що пише під псевдонімом Галина Філонюк, змагається у Гранд-фіналі міжнародного конкурсу Mili Dueli. 

Острожанка вже пройшла великий відбір – стала однією зі 126 найкращих авторів світу та продовжує змагання за перемогу у конкурсі. Про це авторка розповіла виданню Район.Острог. 

Змагання стартувало з 711 поетів з усього світу. Галина Максимчук змогла увійти в десятку найкращих з України та 126 найкращих поетів світу. 

Наразі вірш острожанки «Ангел у камуфляжі» змагається у передостанньому етапі конкурсу. Відеосупровід поезії складається з кадрів із фронту, а також начитки авторкою на Алеї Героїв в Острозі. 

Щоб допомогти поетесі перемогти, варто лише залишити свій голос за її вірш. Усе, що потрібно, зробити – подивитись відео, залишити вподобайку та за бажанням коментар. Також важливо підписатись на сторінку Mili Dueli. 

Таким чином ваш голос зарахується за перемогу Галини у міжнародному конкурсі. 

Більше про участь Галини у конкурсі читайте: Літераторка з Острога ввійшла до переліку найкращих авторів України і світу

 

Довідково. «Mili Dueli» – це міжнародний онлайн-конкурс поезії. У 2023 році конкурс зібрав 711 авторів зі 104 країн. Організатори розповідають, що мета конкурсу – популяризувати поезію і знайомити читачів у різних країнах із якісними текстами зі всього світу. Конкурс складається з п'яти етапів. 

Наприкінці творчого змагання організатори планують укласти збірник віршів у перекладах Нерміна Делича та Анджели Турукало. Ці автори вже працюють, аби вірші найкращих учасників конкурсу, побачили світ чорногорською мовою.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024