Вельбівно: школярів «евакуювали» через підозрілий предмет

22 Квітня 2018, 12:04
Евакуація зі школи 6170
Евакуація зі школи

У Вельбівненській ЗОШ евакуювали школярів, щоб навчити, як діяти в надзвичайних ситуаціях.

У п’ятницю, 20 квітня, у школі відбувся День цивільного захисту, у межах якого учні не лише пригадали, як діяти в надзвичайній ситуації, а й продемонстрували знання на практиці.

В усіх класах класні керівники провели години з техніки безпеки життєдіяльності, а загальна тема школи була «Терористичний акт: залишений підозрілий предмет у школі». Саме тому Степан Остапович, директор Вельбівненської ЗОШ, без попередження оголосив евакуацію.

Процес евакуації
Процес евакуації

 

Класні керівники та технічний персонал оперативно провели евакуацію учнів та працівників школи та дитячого садочка. А на виклик директора приїхав підрозділ МНС.

Рятувальники продемонстрували школярам, як працює пожежний шланг, продемонстрували основні принципи роботи нового пожежного автомобіля.

2
Учні оглядають нову пожежну машину
Учні оглядають нову пожежну машину

 

Опісля на шкільному стадіоні завгосп Анатолій Степанюк продемонстрував учням, як користуватися порошковим вогнегасником. А Ольга Івашевич, медична сестра школи, з допомогою учениці 10 класу Оксани Грабарчук показала, як надавати першу медичну допомогу при травмах різного типу. 

Школярі пригадують, як надавати першу медичну допомогу
Школярі пригадують, як надавати першу медичну допомогу

1
Учні вчаться користуватися вогнегасником
Учні вчаться користуватися вогнегасником

Також школярі молодших класів організували виставку малюнків, а старших класів - виставку газет на тему Тижня безпеки життєдіяльності.

Фрагмент виховної години
Фрагмент виховної години

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39