До Острога завітав Голова Національної поліції України

19 Квітня 2018, 09:57
4566

У Національному університеті «Острозька академія» розпочався семінар-тренінг з керівниками підрозділів превентивної діяльності Національної поліції.

Навчання відкрив Голова Національної поліції України Сергій Князєв.

Він зауважив, що навчання працівників Нацполіції, 90% особового складу якої - молодь, дуже важливе, адже на сьогодні це найбільший орган країни. У складі Нацполіції 140 тис осіб, більше тільки збройні сили.


 

'«В Острозі ми зібралися не випадково. Я колись був в Острозькій академії і мене вразили дослідження викладачів про роль князів Острозьких у становленні української державності. Я вирішив, що кожен поліцейський повинен це знати, адже справжня історія дуже відрізняється від того, що розповідали в радянській школі'» -  зазначив Сергій Князєв.

Під час відкриття заходу ректору Острозької академії Ігорю Пасічнику вручили символічні поліцейські жетон і фуражку, щоб  він міг, як пожартував Сергій Князєв, вільно їздити Острогом.


 

Семінар триватиме 3 дні. Також на семінарі присутні керівники профільних навчальних закладів із Києва, Дніпра, Львова. Це викликано потребою узгодити навчальні плани й програми з реальними вимогами до роботи полісменів.


 

Читайте також:

Що в Острозі робить головний полісмен країни

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024