Пам’ятки Острожчини серед об’єктів туристичної квест-гри «На власні очі»

14 Квітня 2018, 12:15
4665

Острожчина увійшла до унікального проекту «Паспорт Мандрівника» та стала одним із об'єктів туристичної квестової гпи.

Згідно з умовами гри, турист має відвідати об`єкти, які беруть в ній участь, та вклеїти унікальні марки у власний «Паспорт мандрівника». Марки та паспорт можна придбати на об`єктах або зробивши замовлення на сайті.

Мета проекту – розкрити унікальний туристичний потенціал області, стимулювати розвиток внутрішнього туризму, зацікавити різні вікові групи, а особливо молодь, на власні очі побачити дива, створені природою і людьми, звернути увагу на їхній стан та заохотити до збереження, а також залучити якомога більшу кількість туристів до участі в колекційній грі через роботу з навчальними закладами та туристичними фірмами, використовуючи соціальні мережі й інші інформаційні ресурси.

Карта гри
Карта гри

 

Для того, щоб взяти участь у квесті та посісти призові місця, турист повинен мати "Паспорт мандрівника". Крім того, необхідно заповнити реєстраційну форму.

Також потрібно підтвердити відвідування об’єкта в період з 01.04.18 по 31.10.18 року. Зробити це можна за допомогою фото "Паспорта мандрівника" (перша сторінка з номером і сторінки з наклеєними марками) та фото з кожного об’єкта (учасник на тлі об’єкта).

Паспорт Мандрівника – це історія ваших подорожей. В ньому ви зможете зберегти яскраві  враження із мандрівок Україною, участь у квестах, фестивалях та різних заходах, а також відмітки про відвідування цікавих туристичних місць України!

У цей Паспорт вклеюються марки, які можна переглянути у розділі колекція.

Також зазначається, що унікальний проект «Паспорт мандрівника» розповість про географію та історію подорожей, допоможе зберегти отримані враження у вигляді марки та магніту. У "Паспорт мандрівника", що захищений унікальним номером та голограмою, вносяться особисті дані власника, вклеюються зібрані ним колекційні марки та вписуються дати подорожей.

Колекційні марки для гри
Колекційні марки для гри

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024