У Вельбівненському ліцеї відбувся семінар про психічне здоров'я під час війни

03 Листопада 2023, 17:31
Фото Ольги Буйністрович 602
Фото Ольги Буйністрович

У Вельбівненському ліцеї відбувся семінар-практикум «Технології психічного забезпечення учасників освітнього процесу під час воєнного стану».

Провела семінар 26 жовтня заступниця директора з навчально-виховної роботи Ольга Буйністрович. Про це повідомили на сторінці ліцею у фейсбуці. 

Під час заходу педагоги проаналізували особливості психологічного стану учасників освітнього процесу внаслідок стресового впливу від бойових дій в Україні; ознайомилися з техніками підтримки себе в ресурсному, працездатному стані; відпрацювали й удосконалили навички психологічної допомоги учням під час війни.

Педагоги ознайомилися з основними техніками надання першої психологічної допомоги, продіагностували свій емоційний стан, попрактикували «Психологічні хвилинки».

Наприкінці семінару відбулась рефлексія. 

«Такі заходи, на думку учасників, забезпечують розвиток високого рівня самосвідомості, спонукають до професійного зростання та самовдосконалення, утверджують освітян у необхідності застосовування діяльнісного підходу, сприяють стабілізації емоційного стану педагогів в умовах кризи», – написала Ольга Буйністрович.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024