В Острозі посилять патрулювання центральної частини міста

25 Жовтня 2023, 15:40
Кадр з відео «Підслухано Острог» 1730
Кадр з відео «Підслухано Острог»

У центральному парку Острога, поруч Алеєю Героїв, молоді люди гучно слухали російську музику. На це у поліцію поскаржились острожани. 

Інцидент трапився у суботу, 21 жовтня. Відеоролик опублікували у Телеграм-чаті «Підслухано Острог».

Його відзняли очевидці та опублікували анонімно. 

«Чи справді, заслуговують наші герої, такого ставлення до себе? Кожного дня, кожного вечора, відбувається такий двіж біля Алеї Героїв. Особи від 12 до 20+ п‘ють, слухають музику. Ніхто нічого не контролює. Але сьогодні відбулась така ситуація, що ці особи слухали російську музику на колонці дуже голосно. Біля Алеї наших героїв це не є припустимим», – йдеться у дописі до відео. 

У поліції щодо інциденту виданню Район.Острог повідомили, що близько опівночі того ж дня отримали повідомлення від невідомої особи, що пів години тому в мережі інтернет вона побачила відео, де в Острозі на проспекті Незалежності молодь в стані алкогольного сп'яніння перебуває поблизу банерів загиблих героїв. Заявниця анкетні дані поліції надавати відмовилась.

На місце події прибули патрульні, але нікого вже не застали.

«В ході патрулювання за вказаною адресою ніхто за допомогою до працівників поліції не звертався. Поліцейські встановлюють осіб, які ймовірно порушували порядок. Крім того, прийнято рішення про наближення патрулів до центральної площі Острога», – повідомила речниця Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024