У жовтні жителі Острога отримають нові платіжки й сплачуватмуть за абоненське обслуговування

06 Жовтня 2023, 18:45
У жовтні жителі Острога отримають нові платіжки й сплачуватмуть за абоненське обслуговування 3079
У жовтні жителі Острога отримають нові платіжки й сплачуватмуть за абоненське обслуговування

ОКП «Водоканал» повідомляє що 1 жовтня 2023 року відбуватиметься нарахування плати за абонентське обслуговування послуг з центрального водопостачання та центрального водовідведення.

Інформація про укладання публічного індивідуального договору приєднання до надання таких послуг опублікована на сайті Острозької міської ради  ще 31 серпня 2023 року.

«Фактом приєднання споживача до умов договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання (додаток до договору), сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг», – зазначено в офіційній інформації на сайті міськради.

Отже, з 1 жовтня більшість жителів Острога, які користуються послугами водопостачання і водовідведення отримають і платіжки з платою за абонентське обслуговування. Виняток становитимуть ті власники/співвласники житла, які повідомили ОКП «Водоканал»  про відмову від отримання комунальних послуг (водопостачання та водовідведення).

Раніше Район.Острог повідомляв, що тарифи на водопостачання й водовідведення підвищили та ввели абонплату рішенням виконкому Острозької міської ради від 15 серпня.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024