Мешканців та уродженців Острозької громади нагороджували та вони вручали нагороди з нагоди професійного свята освітян у Рівному

01 Жовтня 2023, 11:51
Мешканців та уродженців Острозької громади нагороджували та вони вручали нагороди з нагоди професійного свята освітян у Рівному 1620
Мешканців та уродженців Острозької громади нагороджували та вони вручали нагороди з нагоди професійного свята освітян у Рівному

Острожанина, поета, барда, композитора, учасника багатьох культурно-масових благодійних заходів на Острожчині та за її межами, консультанта комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Рівненської міської ради Юрія Матвійчука нагороджено грамотою Рівненської міської ради.

Про це він повідомляв на своїй фейсбук-сторінці ще в четвер, 28 вересня.

«Не творчістю єдиною. Дякую за довіру», – зазначено в дуже короткому повідомленні.



Для Район. Острог та газети «Замкова гора» Юрій Матвійчук розповів, що нагороду йому було вручено під час відзначення Дня працівників освіти в Рівному. Урочистий захід проходив згаданого вже дня в Палаці дітей та молоді.

Юрій Матвійчук був не єдиним представником нашої громади на урочистостях. Освітян нашого обласного центру вітав, вручав нагороди, зокрема, інший острожанин, депутат Острозької міської ради, начальник Управління освіти Рівного Богдан Турович. На святі таку ж приємну місію виконували: секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян, заступниця директора Департаменту освіти і науки Рівненської облдержадміністрації (РОДА) Марина Пашковська, голова профспілкової організації міста Зіновія Засєкіна.


Переглядаючи світлини із заходу, опубліковані на фейсбук-сторінці Управління освіти Рівного, помітив уродженця Українки Острозької міської територіальної оборони, вчителя шкільного предмету «Захист Вітчизни», полковника у відставці, поета, барда, автора багатьох книг з військової справи Сергія Гапанчака.

Богдан Турович підтвердив мою інформацію, додавши, що Сергій Гапанчак з нагоди Дня працівників освіти був нагороджений Почесною грамотою департаменту освіти та науки Рівненської обласної державної адміністрації.

Щиро вітаю Юрія Матвійчука, Сергія Гапанчака (із врученням нагород) та Богдана Туровича зі всіма святами (Днем працівників освіти, Днем захисників і захисниць України, Днем музики та Святою Покровою). Щиро бажаю всім Перемоги України, миру на нашій землі, міцного здоров'я та професійного зростання на благо нашої країни. 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024