Острозькі волейболісти – призери обласних змагань

02 Квітня 2018, 14:41
Команда Острозької ДЮСШ 5245
Команда Острозької ДЮСШ

Волейбольна команда Острозької дитячо-юнацької спортивної школи стала бронзовим призером серед юнаків 2003 року народження

Фінальний тур  дитячо-юнацької волейбольної ліги Рівненської області відбувся у суботу, 31 березня, у м. Рівне.

У першому півфінальному матчі наша команда змагалася з фаворитом ліги командою ОСДЮСШОР м. Рівне. Острожани намагалися нав’язати боротьбу у матчі але більш досвідченими виявилися рівняни і перемогли у матчі 2:0.

Команда Острога під час змагань
Команда Острога під час змагань

 

У другому матчі за вихід у фінал змагалися ДЮСШ м. Млинів та КДЮСШ м. Березне. У напруженій боротьбі перемогу здобула з рахунком 2:1 команда з м. Березне. Юні волейболісти Острозької ДЮСШ змагалися за бронзові нагороди з командою ДЮСШ м. Млинів. Гра видалася напруженою але острозькі волейболісти боролися у кожному розіграші як в останньому та здобули вольову перемогу 2:0, та бронзові нагороди змагань.

У грі за перше місце команда з м. Рівного перемогла з рахунком 2:0 КДЮСШ м. Березне. Честь Острозької ДЮСШ захищали: Новіков Віктор, Малеванчук Ігор, Власюк Назар, Матвійчук Миколай, Калінобродський Іван, Повар Павло, Синявський В’ячеслав, Лозюк Федір, Коваленко Владислав.

1
Під час нагородження переможців
Під час нагородження переможців

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024