Що приховує ваш почерк: розповідав для бібліотекарів Сергій Гонгало

30 Березня 2018, 21:30
Сергій Гонгало 4185
Сергій Гонгало

В Острозькій центральній районній бібліотеці відбулась зустріч з практикуючим графологом Сергієм Гонгало. Він є кандидатом юридичних наук, доцентом кафедри правосуддя та кримінально-правових дисциплін навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського, національного університету «Острозька академія».

1
Зустріч з бібліотекарями
Зустріч з бібліотекарями

Сергій Гонгало поділився порадами, як читати людину за її почерком. Нещодавно у подібному форматі він розповідав про своє ремесло у рівненській бібліотеці, школах Грем’ячого, Плужного, Кунева, Оженина та ін.

Ініціатором зустрічей зазвичай виступаю я сам, задля того, аби розповісти та популяризувати графологію, особливо серед тих,  чия професія базується на частих та інтенсивних контактах з людьми. Ще в минулому столітті графологію відносили до псевдонауки. Сьогодні ж, психологи уже почали звертатись до графології, й наразі в Україні використовують дві методики: Володимира  Тараненка та  гештальт підхід за яким я, власне, працюю. Навики цього підходу я вдосконалив під час навчання в Ізраїлі. За допомогою цієї методики можна зробити чітку характеристику людини на момент написання нею тексту. Також, графологія допоможе прослідкувати які проблеми є в дитини у ранньому віці та визначити до якого виду діяльності вона має схильності. Хочу підкреслити, що поганий почерк – це  не недолік, а навпаки, ознака нестандартного мислення людини, – зауважив Сергій Гонгало.

Сергій Гонгало
Сергій Гонгало


Під час зустрічі
Під час зустрічі

Нагадаємо, що графологія тісно пов’язана з психологією галузь знань, що стверджує про чіткий зв’язок між почерком та особистістю людини. Аналізуючи почерк вона дозволяє дізнатися про певні індивідуальні якості людини.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024