У чемпіонаті Острожчини з футболу всі матчі завершувалися із хокейними рахунками

22 Серпня 2023, 16:38
У чемпіонаті Острожчини з футболу всі матчі завершувалися із хокейними рахунками 1273
У чемпіонаті Острожчини з футболу всі матчі завершувалися із хокейними рахунками

Зіграно матчі 10 туру ІІІ Відкритого чемпіонату Острожчини з футболу. Він виявився найбільш результативним з початку другого кола першості громади та одним із найрезультативніших зі старту змагань. Загалом було зафіксовано 23 точні влучання у сітку воріт.

Футбольні поєдинки були проведені в неділю, 20 серпня. Результати ігор та авторів забитих м’ячів для Район. Острог та газети «Замкова гора» надала Острозька асоціація футболу.

Втретє поспіль із початку другого кола ФК «Розваж» забиває у ворота суперників п’ять голів. Це вже в півтора рази більше ніж у всіх матчах першої половини цьогорічного чемпіонату (було 10).  

У поточному турі під «роздачу» розважців потрапив ФК «Мощаниця». Матч відбувся на стадіоні в Хорові. Там номінальні господарі поля переграли гостей із рахунком 5:2. До речі, з аналогічним результатом ФК «Розваж» поступився мощаницьким футболістам у першому колі.

Голами в ФК «Розваж» відзначилися Дмитро Монах (хет рик) та Дмитро Гаврилюк (двічі). Авторами голів у гостей були Роман Шава й Артем Коцюба.

Також сім голів, але вже у виконанні однієї команди глядачів побачили в матчі, який відбувся на стадіоні Національного університету «Острозька академія». Міська команда приймала «Юність» із Плоского. Голи Сергія Непомнящого (хет-рик), Івана Міськова (два), Володимира Федорчука та Ярослава Тетерчука встановили остаточний рахунок – 7:0  на користь ФК «Острог».

Також результативний матч був проведений у Грем’чому. Там грозівський крок «Крок» приймав ФК «Хорів».  Господарі поля завдяки голам  Дмитра Чехолка (два), Юрія Грищука та Сергія Шиндерука вибороли перемогу з великим рахунком 4:0.

У Вельбівному зустрічалися головні претенденти на перше місце та найвищі нагороди в чемпіонаті Острожчини. Судячи з результату гра була цікава та результативна. «Міраж» (Кургани – Вельбівно) завдяки голам, забитим Романом Члеком і Вадимом Гаврилюком (двічі), здобув перемогу з рахунком 3:2. Голи в «Терена» (Крупець Хмельницької області) забивали Ілля Бортнік, Владислав Дем'янюк.

У порівнянні з попереднім тижнем жодна команда не змінила свого місця. Турнірна таблиця після проведених матчів 20 серпня набула такого вигляду:

 

У змаганні бомбардирів продовжує лідирувати Вадим Другов (Міраж) – 16. Далі йдуть: 2) Олексій Міхай (ФК «Острог») – 14, 3 – 4) Сергій Мирончук («Терен») і Дмитро Монах (ФК «Розваж» – по 9, 5) Дмитро Матвійчук (ФК «Хорів») – 8, 6 – 7) Артем Коцюба (ФК «Мощаниця») і Роман Члек (Міраж) – по 6, 8 – 10) Максим Ліньов («Міраж»), Олександр Чутченко (ФК «Мощаниця») і Віталій Лісков («Терен») – по 5, 11) Юрій Грищук («Крок») – 4.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024