Острозькі юні музиканти вдало виступили на обласному огляді-конкурсі

29 Березня 2018, 15:49
4579

Острозькі музиканти взяли участь  у щорічному обласному огляді-конкурсі творчих досягнень учнівських, вчительських творчих колективів, окремих виконавців серед учнів і вчителів шкіл естетичного виховання.

За результатами першого туру, який раніше відбувався на базі школи, представляти Острозьку дитячу школу мистецтв на обласному етапі поїхало шестеро учнів.

У грі на фортепіано демонстрували свої вміння учениця Анни Журик –  Тетяна Скрипковська, Світлани Сікорської – Вероніка Парфенюк, та дві вихованки Валентини Куришиної – Анна Сивук та Поліна Гусар. Відділ скрипалів представила Анна Лавренюк, учениця Інни Хмарук, конкурсну програму вона виконувала під акомпанемент Вікторії Куфальської. Вперше від Острозької ДШМ виступали гітаристи, зокрема вихованець Олександра Гефтера, учень другого класу – Андрій Дубіцький.

- Наші діти мають високий рівень підготовки, вони вміють гарно триматися на сцені та відчувають інструмент. Саме це і відмітило компетентне журі. Важливо розуміти та пам’ятати, що за кожним виступом стоїть величезна праця дитини, викладача та батьків. Тому наші перемоги – це спільний успіх усієї великої та гарної команди школи мистецтв, – підкреслила директор ДШМ Наталія Балаушко.

Цьогоріч організатори огляду внесли вагомі корективи в умови конкурсу, які перетворили конкурс-огляд на зовсім інший формат. Зокрема, відбувся поділ виступаючих  не за роком навчання у школі мистецтв, а за віком учасників. А також, скоротили кількість відзнак та призових місць, чим підсилили дух змагань серед учасників та цінність перемоги.

Та не зважаючи на значно жорсткіші,  умови аніж попередні роки, острожани показали високі результати. Усіх дітей та викладачів було відзначено, а двоє учениць  Поліна Гусар  та Анна Лавренюк здобули призові треті місця. Також члени журі відзначили концертмейстера – Вікторію Куфальську та привітали вихованців  та викладачів Острозької школи мистецтв з черговими перемогами.

Коментарі
30 Березня 2018, 00:34
величезні молодці!).
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024