Волосківці: голова сільської ради відзвітував перед виборцями

28 Березня 2018, 19:02
Олександр Чубик 4514
Олександр Чубик

Голова Мощаницької сільської ради Олександр Чубик відзвітував про свою діяльність та використання коштів сільського бюджету перед виборцями села Волосківці. Звіт голови селяни слухали у неділю, 25 березня, у приміщенні клуба села Волосківці.  

За словами Олесандра Чубика, цього року із бюджету сільської ради на благоустрій та потреби громадян було витрачено 543 тисячі гривень. Зокрема для села Волосківці на ремонт клуба виділили 60 тисяч гривень та 20 тисяч гривень на ремонт церкви.

На потреби села Мощаниця  витратили такі суми: 48 тисяч гривень – на генплан села, 286 тисяч гривень – на благоустрій дороги, 35 тисяч гривень – на кошторис водопроводу, а також за 50 тисяч гривень спорудили дитячий майданчик.

Крім того, з бюджету сільської ради закупили подарунки учасникам Другої світової війни до Дня пам’яті та примирення, що відзначають 8 травня, на суму 6 тисяч гривень. Також 8 тисяч гривень дісталось гравцям місцевої команди на футбольну форму. По соціальному захисту на допомогу людям, котрі звертались зі проханнями, було виділено 21 тисячу гривень. Заміна вікон,  в тому числі і в приміщення сільської ради, обійшлась у 15 тисяч гривень.

Крім того, вже цього року сільська влада для Волосківець запланувала спорудити дитячий майданчик вартістю 50 тисяч гривень. За словами Олександра Чубика, також будуть виділені кошти і на проведення освітлення вулиць у селах Волосківці, Мощаниця та Кургнани. А найближчим часом буде реалізований проект по проведенню Інтернету в селах Мощаницької сільської ради.

На зборах жителі Волосківець також піднімали питання водопроводу, адже у Волосківцях є проблема нестачі води у колодязях, та централізованого сміттєвідвозу. Однак, поки на проведення води по селі у бюджеті кошти не передбачені, а питання зі сміттям пообіцяв допомогти вирішити місцевий підприємець Микола Сидор.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024