У чемпіонаті Острожчини з футболу команди найчастіше забивали по два голи

14 Серпня 2023, 12:43
У чемпіонаті Острожчини з футболу найчастіше команди забивали по два голи 902
У чемпіонаті Острожчини з футболу найчастіше команди забивали по два голи

Зіграно матчі 9 туру ІІІ Відкритого чемпіонату Острожчини з футболу. Найчастіше команди забивали по два голи. Така кількість точних ударів була в кожному поєдинку, щоправда не завжди цього вистачало для перемоги одній з команд.

Ігри відбулись в неділю, 13 серпня. Про результати матчів та авторів забитих голів для Район. Острог та газети «Замкова гора» повідомили з Острозької асоціації футболу.

Найбільше голів уболівальники побачили і судді зафіксували їх в поєдинку, який відбувся в Хорові. Там ФК «Розваж» приймав острозьку міську команду. Перемогли номінальні господарі поля з рахунком 5:2. Це друга поспіль звитяга розважців у другому колі, коли вони забивають 5 голів. Першу зафіксували в попередньому турі, коли вони переграли ФК «Хорів» – 5:1.

У грі з ФК «Острог» у розважців відзначились точними ударами: Андрій Козак, Михайло Ковальчук, Іван Кашперук, Дмитро Монах та Євген Плакса. У острожан двічі удари у ворота суперника точно влучив Олексій Міхай.

Одноосібний лідер чемпіонату, до поточного туру й після після нього, «Міраж» (Кургани – Вельбівно) грав на виїзді з плосківською «Юністю». Там зафіксовано найпопулярніший рахунок минулої неділі 2:1 на користь лідера. Голи в «Міраж» забивали: Вадим Другов і Даниїл Мирончук. За «Юність» забив Степан Чеховський.

«Терен» (Крупець, Шепетівський район Хмельницької області) приймав у Хорові грозівський «Крок». Там також матч завершився з рахунком 2:1 на користь номінальних господарів поля. У них відзначилися голами Андрій Джурко та Віталій Кравчук. Автором гола за «Крок» став Дем'ян Чехолка.

У Мощаниці місцевий футбольний клуб (ФК) приймав ФК «Хорів». Там поєдинок завершився перемогою господарів поля з рахунком 2:0. У них двічі відзначився взяттям воріт Олександр Чутченко (один із пенальті).

Після 9 туру турнірна таблиця ІІІ Відкритого чемпіонату Острозької міської територіальної громади з футболу набула такого вигляду:

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024