Острог: акушерсько-гінекологічне відділення переїхало в приміщенні лікарні

08 Серпня 2023, 14:28
Острозький пологовий працюватиме на другому поверсі лікарні 4590
Острозький пологовий працюватиме на другому поверсі лікарні

Острозький пологовий працюватиме за новою адресою.

Гінекологічно-акушерське відділення переїхало в приміщення КНП «Острозька багатопрофільна лікарня», що розташоване за адресою: Острог, вул. Татарська, 185 (центральний корпус лікарні, 2-й поверх). Прийом пацієнток за новою адресою розпочнеться з 9 серпня 2023 року. Інформацію про зміни Район.Острог і Замковій горі підтвердила Світлана Лонич, медична директорка КНП «Острозька багатопрофільна лікарня». 

«Такі зміни обумовлені необхідністю виконання всіх вимог Національної служби здоров’я України: наявність Банку крові, цілодобова лабораторія, рентгенкабінет, близькість до фахівців інших профілів, централізований кисень, цілодобовий нагляд чергового лікаря та реаніматолога, можливість отримати всю необхідну документацію (зокрема на отримання або відмову від «пакунка малюка») одразу», – наголосила Світлана Лонич.

Рішення про перенесення акушерсько-гінекологічного відділення ухвалили на виїзній колегії Департаменту охорони здоров’я Рівненської обласної державної адміністрації у серпні 2022 року і пізніше узгодили з Острозькою міською радою.

Окрім того, отримали відповідні дозволи від Держпродспоживслужби, внесені зміни в ліцензію Міністерства охорони здоров’я України на медичну практику КНП «Острозька БЛ».

Зауважимо, що жіноча консультація працює тією самою адресою, що й раніше – проспект Незалежності, 20.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024