Логопеди й педагоги-дефектологи зібралися на семінар в Острозі

27 Березня 2018, 13:41
4059

У  комунальному закладі «Острозька спеціальна загальноосвітня школа – інтернат I- III ст.» Рівненської обласної ради відбувся семінар-практикум для вчителів-логопедів, учителів-дефектологів спеціальних шкіл-інтернатів області.

Семінар на тему  «Роль корекційних педагогів у розвитку та соціалізації дітей з особливими освітніми потребами на етапі становлення Нової української школи» провели в закладі 22 березня.

У школу завітали 18 педагогів області та завідувач кабінету інтернатних закладів корекційної та інклюзивної освіти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Гузь Наталія Леонідівна. Під час семінару відбувся теоретичний аналіз проблеми на якому виступали Гузь Н.Л., директор школи Лебідь Г.В., практичний психолог Дубінчук І.В., заступник директора з навчальної роботи Корнійчук О.І., заступник з виховної роботи Трофімчук О.Я.

1

 

У другій практичній частині вчителі школи показали свої відкриті уроки: урок природознавства у 2-А класі (Сіроух Г.І. ), фронтальне заняття з розвитку слухового сприймання та формування вимови у 4-А класі. (Антонюк Л.В. ), індивідуальне заняття з розвитку слухового сприймання та формування вимови у підготовчому класі (Кружинська Л.Д. ), форнтальне заняття з розвитку слухового сприймання та формування вимови у 6 класі (Рудик О.Г. ), інтегроване заняття з розвитку мовлення та сюжетно – рольової гри в дошкільній групі (Хведась Г.Є., Матвійчук Н.Р., Борковська І.В., ). На підсумковому етапі учасникам був представлений творчий вернісаж «Сім кольорів щастя».

1

2

 

     Під час обговорення всі учасники позитивно відгукувалися про семінар.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024