Перемогу на змаганнях острозькі баскетболісти присвятили пам`яті Олега Камінського

25 Березня 2018, 11:24
Перемогу на змаганнях острозькі баскетболісти присвятили пам`яті Олега Камінського 4626
Перемогу на змаганнях острозькі баскетболісти присвятили пам`яті Олега Камінського

Закінчилася ХХ Спартакіада школярів Рівненщини. Команда юнаків нашого міста виборола почесне ІІ місце серед усіх команд області.

Шлях до перемоги команда з тренером долала починаючи з 16 лютого. У міському етапі змагань з баскетболу переконливу перемогу здобула команда Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. На основі цього складу і було створено збірну команду міста.

Про це повідомляє Острозький міський відділ освіти.

У зональних змаганнях в смт. Млинів юні баскетболісти перемогли команди Демидівки та Млинова. Здобувши виклик на фінальні змагання, команда налаштовувалася на подальші перемоги. Згідно жеребкування нашм спортсменам випала можливість позмагатися з командами Рівненського та Здолбунівського районів. Це також переможці у своїх групах. Та рівних нашій команді не було. Острозькі баскетболісти знову здобули дві переконливі перемоги. Хлопці показали високий рівень гри та здобули запрошення на суперфінал з командою міста Рівне.

У деь суперфіналу наприкінці другої чверті острозькі баскетболісти перемагали в +9 очок, але у надзвичайно важкій та виснажливій грі команда міста Острога посіла ІІ місце. 


 

У змаганнях взяли участь: Німчинський Дмитро, Цюрук Роман, Загурський Едуард, Федорчук Андрій, Гуцал Віктор, Шевчук Владислав, Плісецький Ян, учні Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №1, Ковш Ілля та Слободян Назарій, учні комунального закладу «Школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Рівненський обласний ліцей», Поліщук Ілля, учень Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, які також були учнями Острозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №1 під час ігор показали командний дух та професійну майстерність. Найбільш результативними за всі тури були Ковш Ілля, Слободян Назарій та Гуцал Віктор. Тренер команди Шимчук Сергій Анатолійович, вчитель фізичної культури Острозької загальноосвітньої школи №1 підтримував та налаштовував спортсменів впродовж усіх ігор.

Усі спортсмени були вихованцями тренера, який на завжди залишається у нашому серці, Камінського Олега Федоровича. Свою перемогу вони присвятили пам’яті свого першого тренера.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024