В Острозі випусникам військового ліцею вручили свідоцтва

19 Червня 2023, 09:09
В Острозі випусникам військового ліцею вручили свідоцтва 1585
В Острозі випусникам військового ліцею вручили свідоцтва

У комунальному закладі «Обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою в м. Острог імені Костянтина Івановича Острозького» Рівненської обласної ради відбулася урочиста церемонія вручення випускникам свідоцтв про повну загальну середню освіту.

Цьогоріч із ліцеєм попрощалися 69 вихованців. Випускний відбувся у суботу, 17 червня на подвір’ї закладу освіти. Про це інформували наступного дня на фейсбук-сторінці ліцею.

 

На захід завітали почесні гості: заступник голови Рівненської обласної ради Віталій Ундір, заступниця директора департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації, начальниця управління загальної середньої, позашкільної, спеціальної освіти Марина Пашковська, Острозький міський голова Юрій Ягодка.

Гості свята щиро вітали ліцеїстів, які за два роки навчання стали дорослими та незалежними людьми, готовими до нових викликів і досягнень. Зрозуміло, що для юнаків це була важка, але дуже важлива дорога, яку вони успішно пройшли, щоб у такий нелегкий для країни час здобувати  професію військовослужбовців», – зазначено в повідомленні.

 

З особливою подією у житті випускників привітав начальник ліцею полковник Ігор Приступа.

Віримо, що результатом вашого навчання стало не тільки свідоцтво про закінчення ліцею, а й знання та навички, необхідні для майбутньої професії військовослужбовця. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою буде наша держава та яке місце вона посяде на світовій арені», – зазначив очільник військового ліцею.

Багато теплих слів на адресу випускників прозвучало від командира навчальної роти  підполковника Віктора Франчука. Також виступали ліцеїсти. Вони щиро дякували своїм батькам та педагогічним працівникам закладу за підтримку, допомогу та навчання.

 

 

Двоє випускників ліцею: Петро Мартинюк та Іван Ільчук – у  результаті наполегливої праці, міцних знань та самодисциплінованості здобули золоті медалі «За високі досягнення в навчанні». Ще 12 ліцеїстів були нагороджені похвальними  грамотами  «За  особливі досягнення у вивченні окремих предметів», – зазначено в повідомлення.

Свідоцтва про повну загальну середню освіту випускникам вручав начальник ліцею та почесні гості заходу.

 

За високі показники в навчанні та здобуття золотих медалей, за активну участь у громадському, спортивному й культурно-мистецькому житті ліцею Віталій Ундір нагородив цінним подарунком Рівненської обласної ради ліцеїстів ІІ курсу Петра Мартинюка та Івана Ільчука.

 

Традиційно свято закінчилось закладанням листів у капсулу часу, церемонією прощання з прапором та урочистим маршем випускників.

 

Щиро бажаємо нашим випускникам нових здобутків, звершень, особистих досягнень, яскравих вражень, здійснення найзаповітніших бажань. Нехай вам щастить, наші дорогі випускники! У добру путь! Миру нам! Віримо в перемогу України!», – сказано в опублікованій інформації у згаданій соціальній мережі.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024