З приходом тепла на Острожчині знову ремонтуватимуть дороги

15 Березня 2018, 13:15
З приходом тепла на Острожчині знову ремонтуватимуть дороги 3665
З приходом тепла на Острожчині знову ремонтуватимуть дороги

Найближчим часом розпочнеться інтенсивний ямковий ремонт автошляхів області, які зазнали значних ушкоджень та руйнувань за зимовий період, внаслідок впливу частих, різких перепадів температури повітря та надмірної вологості.

На даний час не можливо приступити до виконання ремонту автошляхів, у зв’язку з несприятливими погодними умовами. Наразі підготовлена необхідна техніка для виконання робіт, а також завершується комплекс підготовчих робіт до запуску асфальтобетонного заводу, який розташований в селі Нова Любомирка.

Крім того, підрядні організації, з настанням сприятливих погодних умов, готові приступити до виконання ремонтних робіт на автодорогах державного значення, зокрема на автодорозі Н-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів, як в напрямку м.Сарни, так і м.Острог.

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними за кермом, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на дорожні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39