Затримали 35-річного острожанина, який напав на жінку

04 Червня 2023, 16:00
Затримали 35-річного острожанина, який напав на жінку 2220
Затримали 35-річного острожанина, який напав на жінку

В Острозі полісмени затримали чоловіка, який напав на жінку й пограбував її.

Інцидент трапився в Острозі 1 червня на вулиці Нечуя Левицького. Про це повідомляє пресслужба поліції Рівненщини. 

Того дня до поліції звернулася 63-річна острожанка, яка повідомила, що невідомий чоловік ударив її та відібрав сумку, в якій були грошові кошти, мобільний телефон, банківська картка і паспорт.

За результатами невідкладних розшукових заходів оперативники з Острозького відділення поліції встановили причетного до злочину. Ним виявився раніше судимий 35-річний місцевий житель, який тільки у квітні 2023 року звільнився із місць позбавлення волі.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 4 статті 186 КК України, поліцейські встановили, що жінка напередодні пізно ввечері поверталася додому вулицею Нечуя Левицького, як ззаду їй завдав удар невідомий. Потерпіла втратила рівновагу та впала, а зловмисник тим часом забрав її сумку.

Понад 1200 гривень готівки він устиг витратити, а мобільний телефон слідчі вилучили під час проведення обшуку. Решту речей чоловік викинув неподалік місця злочину. 

Жителя Острога затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За сукупністю зібраних доказів слідчі за погодженням із Острозьким відділом Здолбунівської прокуратури повідомили йому про підозру за фактом відкритого заволодіння чужим майном, поєднаним із насильством, вчиненого в умовах воєнного стану. 2 червня суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Тепер йому загрожує черговий термін ув'язнення. Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024