Жителів сусідніх громад просять не наближатися до водосховища Хмельницької АЕС

02 Червня 2023, 13:00
Жителів сусідніх громад просять не наближатися до водосховища Хмельницької АЕС 28866
Жителів сусідніх громад просять не наближатися до водосховища Хмельницької АЕС

Мешканців і гостей Нетішинської, Славутської, Ізяславської, Плужненської та Острозької територіальних громад просять без нагальної потреби не відвідувати санітарно-захисну зону навколо Хмельницької АЕС. До цієї зони входить і водосховище ХАЕС, відоме також як Дамба й «Острозьке море».

Унаслідок уведення на всій території країни воєнного стану, на тій території також проводять спеціальні охоронні заходи, у тому числі військового характеру. Про це інформує пресслужба ХАЕС.

«Щоб уникнути непорозумінь, просимо утриматися від прогулянок в межах зазначеної території та фотографування об’єктів, які входять до складу ВП «Хмельницька АЕС» (промисловий майданчик атомної електростанції, територія бризкальних басейнів, станція знезалізнення питної води, навчально-тренувальний центр тощо)»,– ідеться в повідомленні.

Крім того, керівництво ХАЕС просить утриматися від прогулянок та не облаштовувати місць відпочинку навколо технологічної водойми (водосховища) ВП ХАЕС, особливо в районі дамби, навколо якої також проводять охоронні заходи, у тому числі військового характеру. 

Якщо ви стали свідками появи в межах санітарно-захисної зони невідомих осіб, які викликають підозру, просимо повідомити за телефонами: 067 381 06 95 (загін відомчої воєнізованої охорони), або 067 250 68 74 (служба фізичного захисту ВП ХАЕС).

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024