Провели свято «Спортивне сузір’я Острозької ДЮСШ»

02 Червня 2023, 10:08
Провели свято «Спортивне сузір’я Острозької ДЮСШ» 2032
Провели свято «Спортивне сузір’я Острозької ДЮСШ»

На стадіоні Національного університету  «Острозька академія» провели свято «Спортивне сузір’я Острозької ДЮСШ».

Під час нього в четвер, 1 червня, у День захисту дітей, вшановували найспритніших, найсильніших, найвлучніших, найгнучкіших та найталановитіших юних спортсменів Острожчини. Під час більше ніж двохгодинного гарного дійства вручали багато подарунків і нагород. Звучало багато вітань, побажань та похвал.

Розпочали свято цьогорічні випускники Острозького закладу дошкільної освіти «Ромашка», майбутні учні дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ). Вони виконали танець «Дитячими доньками». Гімн України виконали учні ДЮСШ (відділення дзюдо) Дмитро Шишук та Острозької школи мистецтв Данило Шліпко.

 

Упродовж свята збирали кошти на придбання транспортного засобу для однієї зі штурмових бригад Збройних сил України. Нашим захисникам дякували за можливість проводити заходи, за захист Батьківщини. Під звуки метронома хвилиною мовчання присутні вшанували всіх загиблих Героїв.  

Директорка Острозької ДЮСШ Тетяна Слободян дякувала воїнам ЗСУ за мир на нашій землі, говорила про відновлення навчального процесу, про те, як пройшов минулий навчальний рік, про успіхи та досягнення, про прекрасний колектив і талановитих дітей і про проблему із власним приміщенням для тренувань та проведення змагань, дякувала НаУОА за надання стадіону для проведення змагань та різних заходів. Також було підбито підсумки конкурсу на створення емблеми Острозької ДЮСШ. Перемогла робота Данила Денисенка. Йому вручили подарунки футбольний м’яч, насос і спортивну сумку. До речі, батько переможця конкурсу Віктор виготовив великі фотографії-колажі кожної групи, які дарували учням ДЮСШ після їх виступів.4

 

 

У нас тепер працює 21 група. В них займаються 347 дітей під керівництвом 12 тренерів-викладачів. У нас діють відділення футболу, баскетболу, волейболу, дзюдо. Цього року відкрито відділення настільного тенісу та художньої гімнастики. З першого вересня 2022 року по цей час наші учні взяли участь в 145 різних змаганнях і турнірах. Траплялося, що за місяць 20 – 25 разів наші юні спортсмени змагалися й приємно, що перемагали, здобували різні нагороди, в тому числі найвищі. Це було б неможливим без батьків, які допомагали дітям, підтримують їх. Щира подяка спонсорам, які нам допомагають. Окрема подяка депутатам Острозької міської ради. Завдяки їм було закуплено різне спортивне обладнання та спортивну форму, – зазначила Тетяна Слободян.

 

Виступали численні гості та добродійники. Вони вітали тренерів та учнів ДЮСШ, бажали спортивних перемог, миру та здоров’я, перемоги для України в теперішній війні, говорили про Збройні сили України, які захищаючи нашу країну від ворога дають можливість проводити змагання, тренуватися, відпочивати, дякували тренерам за роботу, учням за перемоги, батькам за підтримку. Вручали подарунки та нагороди.

Заступник голови Рівненської обласної ради Віталій Ундір вручив почесну грамоту нашого обласного парламенту Тетяні Слободян. Начальник управління молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Віталій Ліпський передав вітання від очільника виконавчої влади нашої області Віталія Коваля, начальник Рівненського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Алексійчук вручив подяки від очолюваного ним комітету Тетяні Слободян, грамоти тренерам із футболу Миколі Кулінцю та Валентину Стрільцю. Секретар Острозької міської ради Тарас Хмарук подарував спортшколі баскетбольний м’яч.  

 

Також до дітей, працівників ДЮСШ та усіх присутніх на святі зверталися: заступник Острозького міського голови Олександр Харчук, начальник управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому Андрій Шевчук, рукоборець, дев’ятиразовий переможець Чемпіонату світу та інших спортивних змагань, заслужений майстер спорту України Олег Жох, від батьків – мама Варвари Скороход (відділення художньої гімнастики) Аліна Скороход, тренерка відділення художньої гімнастика Наталія Ковальчук, чемпіон України серед команд вищої ліги, випускник Острозької ДЮСШ, нині гравець БК «Рівне» Дмитро Тимощук, футболіст друголігової професійної команди «Звягель», також випускник і в минулому тренер ДЮСШ Андрій Фесенко.

 

Подяку від Острозької ДЮСШ отримав директор спорткомплексу НаУОА Валерій Ящук.  Багатьма подяками були відзначені спонсори ДЮСШ і батьки учнів. На акордеоні грала учениця Острозької школи мистецтв Ганна Данилюк.

 

  Під ритмічну музику вихованці згаданих уже відділень показували свої вміння вправлятися із м’ячами, обручем, боротися, приборкувати тенісний м’ячик. Після виступів ведуча заходу Марина Клочко розповідала про кожне відділення ДЮСШ, успіхи юних спортсменів, представляла тренерів, зачитувала накази по ДЮСШ про присвоєння різних юнацьких спортивних розрядів, звісно, якщо такі були. Цьогорічним випускникам вручали свідоцтва про закінчення навчання і всім учням – подарунки

 

Завершився захід флешмобом. Його провели членкині Молодіжної ради Острога Ангеліна Киричук та Ірина Климишин. Вихованці ДЮСШ, тренери й навіть гості Острога під веселу ритмічну музику танцювали, робили руханку. Було весело…

 

 

 

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024