Аспірант Острозької академії очолив рівненський «Правий сектор»

13 Березня 2018, 14:46
Олександр Подвишенний 4612
Олександр Подвишенний

Нещодавно стало відомо, що аспірант Острозької академії Олександр Подвишенний став в.о. керівника рівненської міської організації політпартії «Правий сектор».

Для Радіо Трек Олександр розповів, що його в кінці лютого призначили на посаду в.о. керівника міської організації політпартії «Правий сектор». Нині він намагається навести лад з інформацією про організацію, тому й розмістив у Фейсбук таке повідомлення.

До уваги мешканців краю! Після насильницької смерті Олександра Музичка в лави НВР «Правий сектор» на Рівненщині прийшли анархія та дух розкольництва. Колишні побратими почали поливати одне одного брудом, займатися наживою та шахрайством, тим самим дискредитуючи Організацію та національну ідею загалом.

Інформуємо, що ані Роман Коваль, ані Давид Ніколаєв не є членами ПП «Правий сектор». Будь-яка авантюра з їх сторони має бути розцінена як провокація або шахрайські дії з метою наживи. Інших об'єктивних причин не існує!

Як стало відомо, Давид Ніколаєв очолює два громадських об'єднання - «Правий сектор Рівне» та «Правий сектор Захід». 2 березня 2018 р. Рівненська обласна рада вирішила створити спеціальну постійну діючу комісію з призначення керівників медзакладів. Давид Ніколаєв, користуючись становищем, подав свою кандидатуру та кандидатуру Віктора Бабака. Зауважуємо, що всього є лише три вакантних місця для представників третього сектору. Тож дні й ті самі люди мають на меті узурпувати громадську думку в такій складній царині, як медицина.

Представникам засобів масової інформацію та органів місцевого самоврядування рекомендуємо співпрацювати з легітимними представникам «Правого сектора», щоб у майбутньому уникнути непорозуміння та конфліктів. Слава Україні!

 

Коментарі
14 Березня 2018, 17:07
Молодець, успіху!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024