У чемпіонаті Острожчини з футболу наразі два лідери

29 Травня 2023, 14:20
У чемпіонаті Острожчини з футболу наразі два лідери 992
У чемпіонаті Острожчини з футболу наразі два лідери

Проведено матчі ІІ туру третього чемпіонату Острозької міської територіальної громади з футболу. Ігри відбулися в неділю, 28 травня. У двох поєдинках перемогу святкували господарі поля, й стільки ж – гості. Середня результативність за гру в цьому турі перевищила перший і становила 6,5 голи в одному поєдинку. У стартовому турі він був 5,33. Такий показник, головним чином, було досягнуто за рахунок одного матчу, де одна з команд у гостях зазнала нищівної поразки з хокейним рахунком.

Я спостерігав за першим таймом гри в Грем’ячому. Там грозівський «Крок» приймав «Терен» із Крупця. Жодна з команд на початку поєдинку не мала помітної ігрової чи територіальної переваги. Обидві команди шукали щастя біля воріт суперника. Під час однієї з атак грозівчан команда зі Хмельниччини перехопила м’яча, миттєво переадресувала його на половину поля суперника, вивівши нападника майже віч-на-віч із голкіпером. Точний удар Віталія Ліскова вивів «Терен» вперед. Подвоїв рахунок Сергій Мирончук. На перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь «Терена».

У другій половині матчі господарі поля зуміли відквитати один м’яч. Точним ударом відзначився Юрій Грищук. Це не допомогло «Кроку» зазнати другої поразки в цьому чемпіонаті, причому з однаковим рахунком – 1:2.


Результати інших матчів такі: ФК «Острог» – ФК «Розваж» – 3:1 (голи забивали у господарів поля Олексій Міхай (два) та Роман Козел і в гостей – Дмитро Монах); ФК «Хорів» – ФК «Мощаниця» – 2:3 (Дмитро Матвійчук (два) у хорівчан, і в гостей – Микола Тишкун, Михайло Тишкун, Артем Коцюба); «Міраж» – «Юність» – 11:3 (Вадим Другов (8 голів), Роман Члек, Вадим Чубик, Богдан Кулиба – у господарів, і в гостей – Степан Чеховський, Богдан Самчук, Олександр Гугайло).

На вершині турнірної таблиці після другого туру наразі перебувають дві команди. Вони набрали максимально можливу кількість очок –- по шість. Це «Терен» і «Міраж». По три мають ФК «Хорів», ФК «Острог» і ФК «Мощаниця». Проте, перші три з названих команд зіграли по 2 матчі. Дві інші – по одному. Про лідерів можна буде точніше говорити після третього, а ще краще – четвертого туру. 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром