В Острозі пофарбували лавиці в парку імені Сагайдачного

17 Травня 2023, 18:11
В Острозі пофарбували лавиці в парку імені Сагайдачного 1009
В Острозі пофарбували лавиці в парку імені Сагайдачного

Майже десять лавочок пофарбували острозькі активісти в міському сквері імені Сагайдачного.

Ідею акції «Давайте прикрашати своє місто» запропонувала депутатка Острозької міської ради, волонтерка, керівниця українсько-литовського благодійного фонду «Джерело надії» Ольга Шевчук.

 Її хорошу ідею підтримали активні та небайдужі острожани. Ольга Шевчук розповіла, що під час останньої квітневої сесії вона оголосила про акцію. Вдалося зібрали в сесійній залі певну суму грошей. Додали також власні кошти. За них купили фарбу кольору «хакі», пензлики та рукавиці. Домовились про зустріч у п’ятницю, 12 травня.

 Я попросила керівника Острозького комунального підприємства «Водоканал» Андрія Кошинського, щоб його працівники замінили зламані та гнилі дерев’яні бруси. Це було зроблено. Дякую депутату Володимиру Зеленчуку, секретарю Острозької міської ради Тарасу Хмаруку, його дружині Юлії, членами молодіжної ради Острога Назару Пінчуку,  Ангеліні Киричук, Катерині Озімковській та Ірині Климишин за активність, небайдужість та фарбування лавок», – зазначила для сайту «Район. Острог» та газети «Замкова гора Ольга Шевчук.

 Вона додала, що проведеною роботою в сквері імені Сагайдачного активісти не збираються обмежуватися. Вони планують пофарбувати й інші лавочки в парках та скверах Острога. Ольга Шевчук просить острожан та гостей міста, небайдужих до зовнішнього вигляду Острога, долучатися до доброї справи коштами та роботою. Ще активна острожанка планує організувати роботу та розчистити Татарське джерело.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024