В Острозі говорили про весняний призов

10 Березня 2018, 10:26
2931

У приміщенні зали засідань Острозь­кої районної ради від­бувся брифінг, при­ свячений вступу в дію указу Президента Украї­ни, щодо чергового призову на строкову службу та демобілізацію тих, хто відслужив установлений термін.

Під час брифінгу говорили про роботу щодо чергового призову до лав Української армії, а також залучення грома­дян на службу за конт­рактом та проблеми, з якими стикаються службовці райвійськкомату та працівники сільських рад.

Розпочав захід Ост­розький райвійськком Олександр Шевчук. Він розповів, що брифінг проводиться за до­рученням начальника Генерального штабу Збройних Сил України. В ході виступу він го­ворив про призовний вік призовників (від 20 до 27 років), про деякі особливості призову, про кількість юнаків з Острожчини, які мають бути призвані в цьому призові до лав Україн­ської армії, про рішення ради Національної без­пеки, затверджене ука­зом Президента, щодо незалучення службов­ ців строкової служби до участі в АТО. Також пан Олександр розповів про випла­ту грошових коштів сол­датам та про умо­ви надання відстрочки призовникам та багато іншого.

Завершився захід тим, що райвійськком висло­вив надію, щодо вико­нання плану призову на Острожчині.

Джерело: газета «Замкова Гора»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024