Розпочнеться ІІІ відкритий чемпіонат Острожчини з футболу

13 Травня 2023, 17:57
Розпочнеться ІІІ відкритий чемпіонат Острожчини з футболу 1170
Розпочнеться ІІІ відкритий чемпіонат Острожчини з футболу

Майже через тиждень, 21 травня, має стартувати третій чемпіонат Острозької міської територіальної громади з футболу.

Про це говорили під час спільного засідання Острозької асоціації футболу та представників команд.

Голова Острозької асоціації футболу Валентин Стрілець розповів для сайту Район. Острог і газети «Замкової гора» розповів, що бажання поборотися за призи першості та кубок виявили 9 команд нашої громади та одна – з Хмельниччини. Десятий колектив наразі, як кажуть, під питання. Можливо ще хтось подасть документи для участі в чемпіонаті.

«Заявили про бажання грати команди ФК «Розваж», ФК «Грем’яче», «Крок» (Грозів), ФК «Острог», ФК «Хорів», «Міраж» (Кургани), команди з Мощаниці, Плоского і Крупця з сусіднього Шепетівського району Хмельниччини. Про десяту команду наразі нічого говорити не буду. Якщо вони чи інші забажають грати, вкладуться в терміни та виконають свої зобов’язання – ми включимо їх в календар змагань», – зазначив Валентин Стрілець.

Традиційно чемпіонат відбуватиметься в два кола. Кожна команда зустрічатиметься із кожною вдома та на виїзді. Після завершення першої половини першості – асоціація планує провести матчі розіграшу кубка Острозької міської територіальної громади. Його фінал орієнтовно планують провести на День фізкультури та спорту у вересні.   

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024