В Острозі скороходить весна: затопило багатоквартирний будинок

07 Березня 2018, 21:20
Фото Михайла Швеця 5604
Фото Михайла Швеця

З настанням тепла вулиці Острога покрилися непролазними калюжами. Але немало води не тільки на дорогах і тротуарах.

Сьогодні, 7 березня, острожанин Михайло Швець повідомив, що в багатоквартирному будинку (109 квартир) по вул. Татарська, 5 протікає покрівля.

Запрошуємо усіх із мерії, водоканалу та інших служб на весняний душ!!! Роками просиш, тебе ігнорують і відмазуються!!! А що буде коли будинок обвалиться??? Що ви тоді скажете людям??? Що скажете тим в кого сьогодні затопило житло? Може надасте прихистку у себе вдома!!!  – емоційно коментує пан Михайло в соціальній мережі.


Щоб наочно показати проблему, острожанин демонструє світлини.

 


Щодо того, як мешканці будинку намагаються вирішити проблему, Михайло розповів:

Місяць тому відбулася чергова сесія міської ради. Я, як мешканець міста, звернувся з питанням до мера та депутатів. Суть звернення ось в чому: починаючи з 2013 року, мешканці багатоповерхового будинку по вул. Татарська, 5 зіткнулися з проблемою протікання покрівлі. Впродовж 5 років ми постійно подавали заяви як до міського голови та його заступників, так і до директора Водоканалу! Шкода, але щоразу замість вирішення проблеми отримували лише "відмазки"! На цій же сесії мені пояснили, що згідно з Законом України, мешканці будинку повинні самі робити ремонт покрівлі... Ще є, наприклад, будинок по проспекту Незалежності, 139, до речі, там теж є багато проблем: покрівля, водопровід та ін. Хочеться сподіватися, що на сьогоднішній сесії просування чиїхось амбіцій не затуманить здоровий глузд! А проблеми багатоповерхових будинків нарешті будуть вирішені!  – висловлює сподівання острожанин

Ми й надалі стежитимемо за тим, як розвивається ситуація в проблемному будинку, та висвітлюватимемо думки обох сторін конфлікту.

Коментарі
08 Березня 2018, 09:34
Мєнти погані нічого робити не хочуть і не будуть....
08 Березня 2018, 17:21
Заголовок- 12 балів! Молодці! А після свята завітайте до керівника і візьміть комент.
10 Березня 2018, 08:15
То скільки ж ви , Швеці-Швондери , будете сподіватися на халяву і чекати допоки хтось зробить вам, коштом всієї громади, ремонт у вашому ж будинку ??? Досить халяви - ваш будинок, ви його і ремонтуйте.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024