Острожани брали участь у «Сімейних перегонах» у Корці

06 Травня 2023, 09:21
Острожани брали участь у «Сімейних перегонах» у Корці 1085
Острожани брали участь у «Сімейних перегонах» у Корці

У Корці відбулися уже традиційні обласні змагання «Сімейні перегони» для команд, що представляють територіальні громади Рівненського району та проходять в рамках програми Президента України «Активні парки – локації здорової України». Основною їх метою є популяризація здорового способу життя та родинного дозвілля.

Участь у перегонах у неділю, 30 квітня, брали й Острожани. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляло Управління освіти, молоді та спорту виконкому Острозької міської ради.

«Серед семи команд-учасниць, що приємно, були й представники Острожчини, а саме, сімейні колективи Білюків/Сідловських. Після впевненої перемоги у першому (інтелектуальному) конкурсі, де в острожани на 16 запитань дали 100% правильних відповідей, команди перейшли до спортивних естафет. У них дуже гарно себе показали Ірина та Марк Сідловські та перспективна маленька спортсменка Діанка Білюк. І хоча, призові місця цього разу нашим здобути не вдалося, однак, шалені емоції, позитивні враження та подарунки від РОЦФЗН «Спорт для всіх» та уродженки Острога, а нині, міського голови Корця Людмили Дмитрук надихатимуть наш об’єднаний родинний колектив до нових звершень!» Підтримуємо та дякуємо ЗСУ за можливість змагатися та отримувати нові Перемоги!», – зазначено в повідомленні.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024