У Мощаниці запрацювала поліцейська станція

05 Травня 2023, 11:00
У Мощаниці запрацювала поліцейська станція 1448
У Мощаниці запрацювала поліцейська станція

У Мощаниці запрацювала поліцейська станція. Там нестиме службу нестиме поліцейський офіцер громади Петро Микитюк.

Відкриття станції відбулось у четвер, 4 травня, за участі міського голови Юрія Ягодки, заступника начальника Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області Євгена Немировського та начальника відділення поліції №3 Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області Вадима Лажука. Про це інформують у пресслужбі Острозької міськради. 

Приміщення для прийому громадян виділила міська влада та забезпечила необхідні умови для виконання професійних обов’язків працівників поліції. 

В оснащеній всім необхідним станції, службу нестиме поліцейський офіцер громади Петро Микитюк. Загалом капітан поліції обслуговуватиме вісім населених пунктів громади.

«Відтепер мешканці громади мають можливість прийти на поліцейську станцію та попросити про допомогу свого офіцера. Поліцейський офіцер громади зможе допомогти забезпечити спокій, порядок та законність у населених пунктах, постійно комунікуватиме не лише з населенням, а й зі старостою, міським головою, депутатами та членами виконавчого комітету», – пишуть у міськраді. 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024