На сесії Острозької міськради продавали благодійні прикраси

02 Травня 2023, 10:53
Фото зі сторінки Острозької центральної бібліотеки 612
Фото зі сторінки Острозької центральної бібліотеки

Проєкт «Велике читання» на Острожчині стартував із благодійного ярмарку від Інтернет-магазину «Шпилька» на підтримку військового підрозділу, в якому воює український письменник Сергій Гридін.

У п'ятницю, 28 квітня, під час сесії Острозької міської ради, працювала крамничка, з рукодільними виробами від бібліотекарів Рівненщини. Про це пишуть на сторінці Острозької центральної бібліотеки у фейсбуці. 

У такий спосіб бібліотекарі залучали кошти на ЗСУ та розповідали про письменника Сергія Гридіна – автора зі Здолбунова, який пише для дітей та підлітків.

Всього вдалось зібрати 8300 гривень.

 

Організатори ярмарку висловили подяку усім, хто наповнював магазин: Олені Павлюк (бібліотека с. Стадники), Віті Кузьмич (бібліотека Смига), Ганні Симонович (міська бібліотека), Надії Данилюк (бібліотека с. Мощаниця), працівникам центральної бібліотеки Валентині Ліщук, Оксані Юрченко, Олені Ламах, Тетяні Підгородецькій та Катерині Чайці.

Довідково. «Велике читання» – мережевий захід, ініційований комунальним закладом «Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека» Рівненської обласної ради, який має на меті популяризувати книгу та читання.

Формат заходу передбачає одночасне прочитання громадою книги рівненського автора або видання краєзнавчого змісту.
 
 
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024