В Острозі провели семінар-практикум для учителів за модулем «Gool games»

29 Березня 2023, 15:15
В Острозі  провели семінар-практикум для учителів за модулем «Gool games» 1613
В Острозі провели семінар-практикум для учителів за модулем «Gool games»

В Острозькому ліцеї № 1 відбувся семінар-практикум для учителів закладів загальної середньої освіти нашої міської територіальної громади «Особливості застосування на уроках фізичної культури нової модельної програми за модулем «Gool games».

Освітній захід, який відбувся 29 березня, організувала Острозька дитячо-юнацька спортивна школа (ДЮСШ).

Захід складався із двох частин. Під час першої, яку провели в актовій залі міського ліцею № 1, так би мовити вітально-теоретичної, виступала ініціаторка та організаторка семінару-практикуму, директорка Острозької ДЮСШ Тетяна Слободян, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту виконкому Острозької міської ради Олексій Опольський та в. о. начальника відділу молоді та спорту Дмитро Білюк. Вони вітали присутніх, бажали успішної роботи, говорили про важливість пошуку нових форм роботи і спортивних талантів серед дітей та багато іншого.

Тетяна Слоободян, демонструючи відеопрезентацію на екрані великого телевізора, детально розповідала про «Gool games», відповідала за запитання присутніх. Цікаво та емоційно говорив про свою роботу з новою модельною програмою вчитель фізичної культури з Луганщини Олександр Кузьменко.

Під час другої частини, яка відбувалась у спортивній залі першого міського закладу освіти, присутні вчителі фізичної культури та організатори заходу (Тетяна Слободян і Олександр Кузьменко), вчилися проводити змагання в рамках модуля «Gool games».

Варто зазначити, що вони не прості в організації. Лише суддів потрібно для трьох естафет 10 осіб. Правила кожної естафети та інвентар для них складні та різноманітні. Присутніх поділили на чотири команди. Вони по черзі виконували ролі, як суддів, так і учасників естафети. Без сумніву, практично виконане завдання значно краще, ніж почуте чи показане не відео.

Підбила підсумки заходу, подякувала присутнім за участь, побажала плідної роботи в реалізації модельної програми вчителям присутнім Тетяна Слободян. Вона зазначила, що вже найближчим часом будуть проведені перші змагання на Острожчині в межах модуля «Gool games» і треба їх провести на високому рівні.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024