Піаністки з Острога виступили на концерті в Рівненській обласній філармонії

27 Березня 2023, 18:53
Піаністки з Острога виступили на концерті в Рівненській обласній філармонії 788
Піаністки з Острога виступили на концерті в Рівненській обласній філармонії

Відбувся концерт обдарованих учнів дитячих музичних шкіл Рівненщини, на якому з-поміж інших талановитих дітей виступило двоє острожанок.

Концерт «Діти-таланти» відбувся на сцені Рівненської обласної філармонії в неділю, 26 березня. Під час мистецького дійства на сцену вийшло майже двадцять талановитих дітей, які представляли різні заклади Рівненської області. Як повідомила директорка острозької школи Мистецтв Наталія Балаушко, були серед юних митців і вихованки ОШМ.

Зокрема, на концерті в Рівненській обласній філармонії виступили Анна Цимбаліста (учениця 3 класу ОШМ, викладачка Валентина Куришина) та Тетяна Скрипковська (учениця 8 класу ОШМ, викладачка Наталія Балаушко).

«Нагородою за ретельну підготовку, виснажливі репетиції та  передконцертне хвилювання  послужили теплі оплески глядачів, вигуки БРАВО, квіти, подяки та пам'ятні подарунки  талановитим учням!
Що може бути кращим для нас – викладачів та батьків – у ці буремні дні, ніж щасливі очі дітей !  Дітей, які гідні жити у вільній Україні та творити її прекрасне майбутнє!
Дякуємо організаторам за теплу дружню атмосферу, за незабутню подію!» – підсумувала участь вихованців ОШМ у заході Наталія Балаушко.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024