В Острозькому обласному військовому ліцеї відбувся День відкритих дверей

27 Березня 2023, 18:00
В Острозькому обласному військовому ліцеї відбувся День відкритих дверей 1932
В Острозькому обласному військовому ліцеї відбувся День відкритих дверей

Обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою в місті Острог імені Костянтина Івановича Острозького Рівненської обласної ради провів для випускників 9-их класів та їхніх батьків День відкритих дверей.

Участь у заході, який відбувся в неділю, 26 березня, узяли приблизно 400 осіб. Гості закладу побачили та дізналися все, що їх цікавило про один із кращих в Україні військових ліцеїв.

В актовій залі закладу освіти його численні гості спілкувалися із начальником ліцею, полковником Ігорем Приступою, його заступниками з навчально-виховної, навчальної та виховної роботи, відповідно – підполковником запасу Ігорем Тимощуком, Надією Семенюк, Тетяною Матласевич.

Спочатку вони виступали, розповідали про досягнення ліцею, вступ до нього, педагогічний колектив, матеріально-технічну базу, проживання та багато іншого.  Потім гості закладу мали можливість запитувати. Присутніх цікавив дуже широкий спектр запитань – від вступу на навчання до медичного обслуговування, плати за навчання (вона, до речі відсутня), придбання форми та багато іншого.

Якщо перша частина Дня відкритих дверей була теоретичною, то друга – практичною. Гостей закладу освіти ділили на групи, приблизно по 15 – 20 осіб. Вони під керівництвом командира роти підполковника Віктора Франчука, вихователів, підполковника запасу Володимира Прокопчука, Володимира Бондара побували у їдальні, спальному корпусі, багатьох навчальних класах ліцею, спортивній залі, мультимедійному тирі.

Командир роти, підполковник запасу Юрій Збаровський, учителі та спортивні інструктори Михайло Постригань та Валентин Драчук, детально розповідали, як живуть ліцеїсти, як вони навчаються, як проводять дозвілля, які правила та вимоги існують в закладі, відповідали на запитання батьків та дев’ятикласників. У спортивній залі та мультимедійному тирі ліцеїсти показували свої знання та навички. Гості закладу мали можливість не тільки спостерігати, але й, наприклад, постріляти в тирі із мультимедійної зброї.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром