Визначилися фіналісти розіграшу ХІІ благодійного Кубка Острожчини з мініфутболу

27 Березня 2023, 09:25
Визначилися фіналісти розіграшу ХІІ благодійного Кубка Острожчини з мініфутболу ФОТО, ВІДЕО 938
Визначилися фіналісти розіграшу ХІІ благодійного Кубка Острожчини з мініфутболу

Відбулися матчі 1/4 розіграшу ХІІ благодійного Кубку Острозької міської територіальної громади з мініфутболу. 

У неділю, 26 березня, стали відомі команди, які змагатимуться в наступному етапі за головний приз.

Спершу ФК «Розваж» і «Нива» (Бадівка) зіграли матч за 9 місце в підсумковій турнірній таблиці. На 5 хв через неузгодженість дій захисника і воротаря господарів футболісти «Ниви» повели в рахунку – 1:0. Він протримався до кінця першого тайму, хоч обидві команди наполегливо атакували.

На першій хвилині другої половини гри «Нива» забила у ворота ФК «Розваж» другий гол. Здавалося б, «гра зроблена». З цією думкою не погоджувались господарі поля. Вони наполегливо атакували, втрачали можливості, але таки досягли бажаного для себе. Спершу  на 7 хв другого тайму ФК «Розваж» «розмочив» рахунок. Забивши на 12-й, 18-й (з пенальті) і 19-й хвилинах розважці повели в рахунку й здобули перемогу – 4:2.

Після такого «розігріву» чвертьфінальні матчі були не менш цікавими. Спершу відбулося «острозьке дербі», у якому  ФК «Кунів-Вельбівно» розгромив ФК «Крок» із Грозова – 12:1.

Інші поєдинки в рамках 1/4 фіналу завершились із такими результатами:  ФК «Славута» – «Радошівка» – 4:0, ФК «Грем'яче»– «ПЧ-18» – 5:2, «Енергетик» (Нетішин) – ФК «Острог» – 3:2.

У 1/2 фіналу наступної неділі, 2 квітня, зустрінуться ФК «Кунів-Вельбівно» – «Енергетик» і ФК «Славута» – ФК «Грем'яче». Переможці цих матчів гратимуть за головний трофей, а ті, що поступилися боротимуться за третє місце.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024