В Інклюзивно-ресурсному центрі Острога підбили підсумки конкурсу та вручили нагороди

22 Березня 2023, 15:52
В Інклюзивно-ресурсному центрі Острога підбили підсумки конкурсу та вручили нагороди ФОТО 747
В Інклюзивно-ресурсному центрі Острога підбили підсумки конкурсу та вручили нагороди

У комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр Острога» підбили підсумки конкурсу патріотичних малюнків «Разом до перемоги».

Підсумковий захід конкурсу відбувся в середу, 22 березня. Участь у короткій події, яку, до речі, провели в межах заходів «Острог – молодіжна столиця України», брали юні конкурсанти – дошкільнята та учні молодших класів шкіл Острожчини, їхні батьки та гості інклюзивно-ресурсного центру.

Директорка ІРЦ Олена Обуховська розповіла про мету конкурсу, висловила сподівання на скору перемогу України та настанням миру, подякувала дітям за їхню роботу, оголосила переможців. Відзначили три найкращі роботи. Вітали дітей із закінченням конкурсу, бажали присутнім усіляких гараздів, дякували колективу за роботу та вручали грамоти й подарунки міський голова Юрій Ягодка та начальник управління освіти, молоді та спорту Андрій Шевчук.

Перше місце зайняв малюнок восьмирічного Артема Павельчука. Нагороду за друге місце вручено шестирічному Іллі Бруяці, а за третє – наймолодшому учаснику творчого змагання, трирічному Іллі Сивуку.

Невеликі подарунки – олівці, альбом, фломастери отримали всі учасники конкурсу. Їхні роботи відправлять захисникам України, які тепер захищають нашу країну від ворога на сході та півдні України.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024