На що Острог отримає понад 4 мільйони з обласного бюджету

26 Лютого 2018, 21:22
3397

Під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів податків, яка відбулася 26 лютого, погодили перелік об’єктів, які фінансуються з бюджету розвитку обласного бюджету в 2018 році.

Обласний бюджет розвитку сформований на рівні 74 мільйони гривень. Це, за словами голови бюджетної комісії Юрія Благодиря, більше ніж торік і попередні роки. Найбільше коштів спрямовується на будівництво та реконструкцію освітніх закладів, медичних установ і об'єктів соціально-культурного призначення. Частину грошей отримає і Острожчина.

Депутат Рівненської обласної ради Олександр Корнійчук зазначив: «Сьогодні бюджетна комісія обласної ради підтримала пропозиції, які стосуються фінансування об'єктів і міста Острога».

Із обласного бюджету профінансуть:

- 1,5 млн.грн. буде виділено на капітальний ремонт Острозької гімназії (утеплення фасаду та облаштування території).
- 980 тис.грн. на ремонт спортивної зали ЗОШ І-ІІІ ст. #3.
- 600 тис.грн. на ремонт фасаду та благоустрій управління праці та соціального захисту населення в Острозі.
- 1.5 млн.грн. на реконструкцію каналізаційної насосної станції по вул. Татарській.

 

Коментарі
28 Лютого 2018, 15:15
980 тис. грн. виділили на ремонт спортивної зали Острозької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 - ДЯКУЄМО !!! Але в той же час місцева влада міста Острога планує забрати один навчальний корпус (кабінет фізики, кабінет трудового навчання, шкільна бібліотека, кабінет початкових класів)!!!! НЕДОПУСТИМО! В той час як стартує Нова українська школа......забирати в дітей останнє???? ВЛАДА ОСТРОГА проти НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024