В Острозькій академії проведуть конкурс «Учитель року предметів духовно-морального спрямування»

17 Березня 2023, 14:02
В Острозькій академії проведуть конкурс «Учитель року предметів духовно-морального спрямування» 408
В Острозькій академії проведуть конкурс «Учитель року предметів духовно-морального спрямування»

На базі науково-дослідної лабораторії християнської етики, психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія» проведуть XVІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Учитель року предметів духовно-морального спрямування-2023».

Конкурс відбуватиметься упродовж 31 березня – 1 квітня в онлайн-форматі. Його тема – «Виховуємо патріотів України – захисників рідної землі». Привчай юнака до дороги його, і він, як постаріється, не уступиться з неї (Приповісті Соломона 22: 6). Про це повідомляють на сайті НаУОА.

До участі у фестивалі-конкурсі запрошують вихователів дошкільних закладів, учителів загальноосвітніх шкіл, викладачів професійно-технічних і закладів вищої освіти України, які викладають предмети духовно-морального спрямування, а саме: «Основи християнської етики», «Духовно-моральні основи людини і суспільства», «Християнська етика в українській культурі», «Етика: духовні засади», «Етика», «Людина і світ», «Людина і суспільство», «Релігієзнавство», «Історія релігії», «Філософія релігії», «Психологія релігії» тощо або цікавляться проблемами духовно-морального виховання дітей та молоді.

Участь також можуть узяти вчителі загальноосвітніх шкіл України з основ наук, що інтегрували предмети духовно-морального спрямування у свій предмет.

Оргкомітет інформує, що цьогоріч особливу увагу звертатимуть на духовно-патріотичний потенціал Святого Письма,  місію вчителя предметів духовно-морального спрямування й відповідну освітню діяльність учнів. Акцент робимо на усвідомленні цінності захисту Батьківщини від російських агресорів, цінності миру, як особливого стану людини, сім’ї, колективу, школи, держави для життя, навчання й праці.

Додаткова інформація про конкурс тут.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024