В Острозькій академії відбудеться ІІ Всеукраїнська олімпіада з культурології

24 Лютого 2018, 19:14
5204

До участі запрошують учнів 10–11 класів загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, а також студенти професійно-технічних училищ, які вивчають предмети культурологічного та історичного спрямування: «Художня культура», «Історія культури України» та «Історія культур світу» (розділи, що включені до курсів  «Історія України» та «Всесвітня історія»).

Мета конкурсу – підвищення інтересу молоді до питань розвитку культури; залучення учнів до вивчення курсів культурно-історичного та філософського спрямування; виховання всебічно розвинутої особистості.

Олімпіаду проведуть у два етапи:

1-й етап – передбачає написання есе на тему: «Українська культура у контексті

глобалізації: актуальний стан, проблеми та перспективи». 2-й етап – передбачає візит учасників до Національного університету «Острозька Академія» для виконання тестових та розгорнутих письмових завдань.

Комісія прийматиме есе з 26 лютого по 26 березня (включно) 2018 року у двох варіантах: в електронному (на e-mail: [email protected]) або в паперовому (друкованому) за адресою 35800 вул. Семінарська, 2 м. Острог Рівненської обл. НаУОА Кафедра культурології та філософії.

Деталі в інформаційному листі за посиланням.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром