Юні вокалісти Острозької школи мистецтв виступили з благодійним концертом

07 Березня 2023, 19:39
Юні вокалісти Острозької школи мистецтв виступили з благодійним концертом ФОТО 1342
Юні вокалісти Острозької школи мистецтв виступили з благодійним концертом

В актовій залі комунального закладу «Острозька школа мистецтв» відбувся благодійний концерт «Із Україною в серці».

Захід зібрав шанувальників творчості у вівторок, 7 березня.

Його підготувала і на високому рівні провела викладачка Оксана Скороход разом зі своїми учнями вокального класу. Виступали як уже відомі в нашому місті й за його межами співаки та співачки, так і дуже юні, наймолодші учні, першокласників ОШМ.

На початку заходу його ведуча Оксана Скороход зазначила, що присутніх порадують своєю майстерністю яскраві, творчі та неймовірно талановиті учні ОШМ. І це справді було так. Присутні після кожного виступу гаряче аплодували, вручали квіти викладачці та її вихованцям.

Перед заходом, під час нього й після завершення його учасники, діти вокального класу писали різнобарвними фломастерами свої вітання та побажання захисникам України, робили малюнки. Їх передадуть в одну з військових частин, яка обороняє нашу країну від окупантів.

Розпочали концерт майже всі учні вокальної групи виконанням пісні «Маніфест». До речі, вони й завершували концерт. Тоді звучала популярна композиція «Ми з України».

Загалом упродовж заходу виступали юні солістки, які навчаються від першого до шостого класу: Ангеліна Врублевська (гостя), Христина Андреєва, Уляна Гаврилюк, Вікторія Романюк, Софія Рев'юк, Соломія Павлюк, Валентина Лозюк, Анна Рудюк, Матвій Богачук, Ірина Ямпольська, Юлія Слободюк, дуети у складі Валентини Лозюк та Ірини Ямпольської, Христини та Максима Андреєвих, тріо Анна Рудюк, Софія Рев'юк, Валентина Лозюк. Вони переважно виконували патріотичні пісні про Україну, свою родину, любов до Батьківщини, рідної землі та ін.

Діяв благодійний ярмарок. Там можна було придбати печиво, чай, каву, різноманітні аксесуари. Присутні мали можливість долучитися до збору коштів для ЗСУ. Їх передали для фонду «Разом до перемоги». Виступала його керівниця Ліза Аршинова. Вона повідомила, що починається збір коштів на ще один автомобіль для захисників України, а також дякувала за благодійні внески, артистам – за виступи, запевняла, що Україна неодмінно переможе.

Під час концерту в стінах ОШМ було зібрано 6 786 гривень.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024