Стартував розіграш Кубка Острозької громади з мініфутболу

06 Березня 2023, 09:32
Стартував розіграш Кубка Острозької громади з мініфутболу 1256
Стартував розіграш Кубка Острозької громади з мініфутболу

Стартував 12-й благодійний розіграш Кубка Острозької міської територіальної громади з мініфутболу сезону 2023 року.

Змагання розпочалися в неділю, 5 березня, у Розважі на майданчику зі штучним покриттям.

Спочатку відбулося коротке відкриття. Виступив головний організатор турніру, голова Острозької асоціації футболу Валентин Стрілець. Він закликав команди вести чесну спортивну боротьбу на футбольному майданчику, побажав усім приємних вражень від улюбленої спортивної гри, наймайстернішим та найнаполегливішим – вибороти найвищі місця, усім присутнім – перемоги, миру та здоров’я.

За перемогу в розіграші кубка виявили бажання боротися на спортивному майданчику 10 команд. Жеребкування вони розділені на дві підгрупи. У першій гратимуть ФК «Кунів-Вельбівно», ФК «Грем’яче», ФК «Розваж», ФК «Острог», ФК «Радошівка» (Шепетівський район Хмельницької області). У підгрупі «Б» за вихід у наступний етап змагань боротимуться ФК «Славута», «Енергетик» (Нетішин), «ПЧ-18» (Шепетівка), «Крок» (Грозів), «Нива» (Бадівка).

Ігри відбуватимуться за круговою системою. Ті команди, які посядуть перші та другі місця, пройдуть у наступний етап. Переможці стикових матчів розіграють між собою головний трофей, а переможені – гратимуть за третє місце.

Першого дня турніру відбувся перший тур. Я спостерігав за матчем ФК «Грем’яче» та ФК «Острог». Міська команда вже десь приблизно на 3 хв. після помилки воротаря і захисника відкрила рахунок. Приблизно за п'ять хвилин після удару головою в сітці опинився другий м'яч.Потім рахунок став 3:0, бо острожани знову взяли ворота суперника. Здавалося, перемога забезпечена. Проте ні. ФК «Грем’яче» на останній хвилині першого тайму відквитав один гол. Тож на перерву команди пішли за рахунку 3:1.

У другій половині гри сільські футболісти не лише зрівняли рахунок, але й зуміли вирвати перемогу. Через дві жовті картки був вилучений із поля на дві хвилини або до забитого гола гравець ФК «Острог». «Світло-зелені» зуміли використати свою чисельну перевагу й у підсумку святкували перемогу – 4:3.

Інші результати І туру такі: ФК «Грем'яче» – ФК «Розваж» – 2:0, ФК «Кунів-Вельбівно» – ФК Острог – 9:1, ФК «Кунів-Вельбівно» – Радошівка – 11:1, ФК «Славута» – «Нива» – 7:0, «Крок» – «Нива» – 5:1, ФК «Славута» – «Енергетик» – 2:2.

Другий тур організатори планують провести в наступну неділю, 12 березня.

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024