В Острозі провели руханку і спортивні змагання для дітей

28 Лютого 2023, 17:43
В Острозі провели руханку і спортивні змагання для дітей 902
В Острозі провели руханку і спортивні змагання для дітей

«Центр Добра» (Острозька бібліотека для дітей) разом із Острозькою дитячо-юнацькою спортивною школою (ДЮСШ), Острозьким ліцеєм № 2 провели руханку та спортивні змагання для дітей.

 Участь у заході, який провели організували після уроків 28 лютого, брали діти вимушено переміщених осіб та юні острожани. 

Веселу руханку для школярів провела директорка Острозької ДЮСШ Тетяна Слободян та учень 11 класу Острозького ліцею № 2, в. о. голови молодіжної ради Острога Назар Пінчук.

Після розминки присутні розділилися на дві команди. Вони змагалися в естафетах. Під час них, зокрема, необхідно було якнайшвидше провести футбольного м’яча між фішками до протилежного боку майданчика, а також добратися туди, передаючи круглого товаришу.

В іншій естафеті потрібно було якнайшвидше здолати задану дистанцію, передавати м’яч так, щоб він вдарявся об землю, при цьому, не оминаючи ворота. Як треба долати дистанцію спершу показували Тетяна Слободян та Назар Пінчук.

Як годиться під час спортивних змагань, була визначена команда переможниця в кожній естафеті та в заході загалом. Але в цілому, як кажуть, перемогла дружба та веселий настрій.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024