Майстрині з Острога передали 28 тисяч гривень на підтримку ЗСУ

17 Лютого 2023, 20:16
Волонтер Олег Цимбалістий отримав допомогу від інтернет-магазину 1105
Волонтер Олег Цимбалістий отримав допомогу від інтернет-магазину

Інтернет-магазин «Шпилька» уже відомий жителям Острога й не тільки.

Цей магазин створили працівниці Острозької центральної бібліотеки, а вироби для віртуального ярмарку передають місцеві майстрині та волонтери, у тому числі й діти. 

У крамниці майстрині продають хенд-мейд прикраси, обереги, сувеніри, в'язані речі, намиста та багато інших речей, які можуть зацікавити найвибагливішого покупця. Як розповіла в.о. директора Острозької центральної бібліотеки, засновниця «Шпильки» Ірина Федорчук, наразі в магазині найбільший попит мають намиста з джуту. Ба більше, намиста – це своєрідна візитівка магазину.

Гарно продаються патріотичні обереги, вироби з бісеру, ляльки-мотанки. Віднедавна в інтернет-магазині почали з'являтися солодкі вироби. І медове печиво неабияк подобається покупцям.

Варто відзначити, що «Шпилька» не цілком віртуальний магазин. Маючи «приписку» в бібліотеці, майстрині продають свої вироби онлайн, а також улаштовують вуличні ярмарки під час різноманітних заходів.

Основною ціллю роботи інтернет-магазину є благодійність. Завдяки «Шпильці» майстрині-волонтерки вторгували більше ніж 50 тисяч гривень, які розподілили на різні потреби.

«28 тисяч гривень ми спрямували на потреби ЗСУ. 20 тисяч гривень передали волонтерам, які їздять на схід нашої країни. Ще 8 тисяч перерахували для письменника Сергія Гридіна, який зараз воює, на ремонт авто», – розповіла Ірина Федорчук.

Говорячи про найближчі плани, Ірина Федорчук зазначила, що зараз крамниця готується до презентації нової колекції намиста. Вироби, як і раніше, можна буде придбати на сторінці магазину в соцмережах, а також наживо.

Діана САКОВЕЦЬ

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024