У Теремному зібрали більше 18 тисяч гривень для підтримки ЗСУ

13 Лютого 2023, 14:30
У Теремному зібрали 18740 гривень для підтримки ЗСУ 1374
У Теремному зібрали 18740 гривень для підтримки ЗСУ

В одному з найвіддаленіших сіл нашої громади – Теремному – відбувся благодійний концерт «Разом до перемоги».

Захід у неділю, 12 лютого, за сприяння Новородчицького старостату та керівниці місцевого клубу Марії Доценко організував і провів Центр культури, дозвілля та туризму (у минулому районний будинок культури). 

Під час майже півторагодинного цікавого та змістовного дійства звучав Гімн України, присутніх хвилиною мовчання вшановували всіх загиблих захисників України у боротьбі за волю та незалежність нашої країни. 

Виступала очільниця Новородчицького старостату Олена Тоненчук. Вона дякувала артистам за організований концерт, жителям старостату – за участь у заході та внески для підтримки Збройних сил України (ЗСУ), захисникам із громади бажала якнайскоріше повернутися живими та здоровими з перемогою додому, запевняла, що Україна неодмінно вижене ворога з нашої землі й настане мир.

Прекрасні українські, переважно патріотичні, пісні дарували присутнім Тетяна Поліщук, наймолодша учасниця заходу Софія Рев’юк, Дарина Клімчук, дует у складі Юрія Матвійчука та Оксани Скороход (ілюстратор (грав на ударному музичному інструменті кахон) Анатолій Хеленюк), Лідія Змєєва, Валентина Лозюк, Оксана Скороход (обидві – сольно і в дуеті), Ольга Криницька, Юрій Момотюк

Світлини з концерту дивіться тут: У Теремному відбувся благодійний концерт «Разом до перемоги» для підтримки ЗСУ

Артисти натхненно й на дуже високому рівні, на мій погляд, виконували від однієї до чотирьох пісень. За це глядачі гучними щирими оплесками дякували артистам. Навіть після завершення концертної програми один із глядачів просив ще виконати бодай одну пісню.

Ведучі концерту Тетяна Поліщук і Юрій Момотюк традиційно прозою та віршами говорили про боротьбу українців з ворогом, про характер та душу української нації, про теперішню війну, про чудові мелодійні українські пісні, про волонтерство, закликали присутніх долучатися до добродійності, запевняли, що з нами Бог, що Україна переможе у цій страшній війні, що настане мир, дякували присутнім за участь, підтримку, тепло, щирі посмішки та багато іншого.

Під час заходу жителі Новородчицького старостинського округу зібрали 18 730 гривень. Кошти спрямують на підтримку ЗСУ.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024