«У селах простіше: он у Слобідці школа згоріла, то її й не відновлюють», – на звіті мер говорив про освіту, букви в парку, забудови й дотації

16 Лютого 2018, 18:43
3680

У п’ятницю, 16 лютого, за минулий рік прозвітував міський голова Олександр Шикер.

Під час звіту йшлося про надходження й витрати бюджету Острога, промисловість міста, цивільний захист населення та освіту міста.

З-поміж інформації, не оприлюдненої у звіті мера на сайті міськради, Олександр Федорович повідомив, що за кошти субвенції бюджету в Острозі відремонтовано три протирадіаційні укриття: по вул. Гагаріна, 7, вул. Древлянська, 16, вул. Східна, 31.

Також значну увагу міський голова приділив висвітленню діяльності служби в справах дітей, наголосивши, що 12 дітей перебуває на обліку органу опіки та піклування, 6 проживають у сім’ях, у яких батьки ухиляються від виконання своїх обов’язків, а за минулий рік до суду було подано 5 позовів про позбавлення батьківських прав.

Під час обговорення звіту немало йшлося про шкільну освіту в Острозі, зокрема Любов Тимчук, директорка ЗОШ №3 м. Острога (Нове місто) просила депутатський корпус міськради допомогти обладнати заклад, зокрема відремонтувати спортзал і прилеглий спортивний майданчик, актову залу та ін.

Відповідаючи Любові Олександрівні міський голова жартівливо зауважив:

«Усі три заклади середньої освіти, розташовані в Острозі, мають свої проблеми. У селах простіше: он у Слобідці школа згоріла, то її й не відновлюють».


 

Активну участь в обговоренні взяла місцева жителька Ольга Алтуніна, яка порушила кілька актуальних питань:

  • про напис «Я люблю Острог», зокрема про правильність написання назви англійською;
  • про забудово території між ЕКО-маркетом та «Смачною зупинкою»;
  • про потребу вдосконалення септиків та очисних споруд для уникнення смороду в центральній частині міста;
  • про збереження поховання Рихлінських, що на території відділу соцзахисту;
  • про потребу захисту населення від гіпотетичних викидів на Хмельницькій АЕС.


 

За повідомленням Олександра Шикера, усі озвучення питання будуть ураховані під час організації діяльності міської ради та виконавчого комітету в 2018 році та на них буде дана відповідь.

Коментарі
16 Лютого 2018, 22:44
Все як завжди...Потриндів, пообіцяв і нічого не виконує
17 Лютого 2018, 19:48
3.14діти не мішки грузити. Фантазер, я його називала....
19 Лютого 2018, 02:17
То, може, аби не шукати можливості фінансового забезпечення якоїсь зі шкіл, давайте вчинимо її підпал? Так, пане мер?
19 Лютого 2018, 14:17
А чому ж ніхто з "активістів" не прийшов на звіт і особисто не задав питання для міського голови? Тільки й можете, що розводити срач в інтернеті і соц. мережах
22 Лютого 2018, 14:30
пані Анна живе у чудовому місті, де все добре і класно і лише диванні "активісти" часом щось буркають в сторону прекрасного керівництва? Отакої!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024