Острожан нагородили з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

16 Лютого 2018, 10:41
5050

У сквері ім. Петра Конашевича-Сагайдачного відбувся мітинг до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

Подія відбулася 15 лютого, про це повідомляє прес-служба РДА.

Ветерани афганської війни, представники районної та міської влади, представники громадських організацій, студенти та учні, а також жителі міста Острога та Острозького району взяли участь у заході.

До слова запросили голову об’єднаної районної та міської організації Української спілки ветеранів Афганістану Володимира Прокупчука, який вручив воїнам-побратимам почесні грамоти. Для нагородження відзнакою Президента України – пам’ятною медаллю запросили заступницю міського голови Ольгу Логвін та заступницю міського голови з гуманітарних питань Оксану Ситницьку.




Відзнаку Президента України «Пам’ятна медаль «25 років виведення військ з Афганістану» вручили: Сергієві Бойчуку, Андрієві Вальчевському, Миколі Вербицькому, Ігореві Гончаренку, Сергієві Вальчуку, Олександру Гуменюку, Валерію Залозецькому, Євгенію Зенькову, Миколі Калабському, Володимиру Ковальчуку, Віктору Костюку, Віталію Микитюку, Миколі Онищуку, Володимиру Рудюку, Олегу Сичу, Євгенію Стадницькому, Людмилі Солецькій, Дмитрові Ткачуку, Ігореві Федорчуку, Володимиру Феленюку, Олегу Чучупалову, Григорію Шалабодіну, Миколі Щербатюку та Олексієві Андрєєву (посмертно).



Медаль «За звитягу» отримав Валерій Давидюк,  пам’ятну медаль вручили Михайлові Прядуну.

Грамоти Української спілки ветеранів Афганістану отримали Володимиру Зігаленко, Віктору Безрукову, Володимиру Ткачуку, Володимиру Груші, Олександру Яковлєву. Щоправда, не всі нагороджені з різних причин, в основному за станом здоров’я, змогли прибути на захід.

1

1


Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих земляків в Афганістані та поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям «Чорний тюльпан».

1

1

Коментарі
17 Лютого 2018, 09:37
Прізвище не правильно написане:Володимир Зігаленко(а не Зігало.)
17 Лютого 2018, 12:52
І не тільки це прізвище. Медаль «За звитягу» отримав Валерій Давидю. ДАВИДЮК його прізвище. Людей поважайте або не пишіть взагалі.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром