У Рівному презентують дослідження, яке провела острозька громадська організація

15 Лютого 2018, 18:49
2973

У п`ятницю, 16 лютого, у Рівному відбудеться круглий стіл, під час якого експерти обговорюватимуть, як найефективніше поєднати можливості стратегічного документу області та програм транскордонного та територіального співробітництва, що діють в регіоні.

Це, зокрема, допоможе оцінити та підвищити ефективність використання допомоги Україні з боку ЄС. Учасники заходу також дізнаються як проходило дослідження в усіх прикордонних областях країни.

Захід співорганізовують острозька ГО «Школа політичної аналітики «Поліс»  за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту «Громадська синергія».

Час проведення: 10:00 (16 лютого 2018)

Місце проведення: конференц-зал InfoHub, що за адресою Словацького, 3А,

Спікери заходу:

  • Віталій Лебедюк, к.н.держ.упр., декан факультету політико-інформаційного менеджменту Національного університету «Острозька академія».
  • Юрій Вдовенко, к. е .н., Чернігівський національний технологічний університет; Європейський гуманітарний університет (Центр передових наукових досліджень та освіти (CASE) – Соціальні трансформації в Прикордонні (Білорусь, Україна, Молдова).


 

До участі запрошуються представники регіональних органів влади і самоврядування, члени робочих груп з розробки СРР, представники транскордонного та територіального співробітництва, зацікавлені представники широкої громадськості та громадські експерти, представники засобів масової інформації.

Контактна особа: Віталія Лебедюка, [email protected]  або за телефоном +38 097 887 04 87

Довідково: круглий стіл проходитиме в рамках проекту «Синергія програм транскордонного співробітництва та стратегій регіонального розвитку в Україні – вікно можливостей для прикордонних областей», який реалізує ГО «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з Асоціацією регіональних аналітичних центрів за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» та під егідою Української національної Платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства.

Метою проекту «Синергія програм транскордонного співробітництва та стратегій регіонального розвитку в Україні – вікно можливостей для прикордонних областей» є підвищення ефективності виконання регіональної політики та транскордонного співробітництва в прикордонних регіонах України (в т.ч. в контексті використання Україною допомоги з боку ЄС) через посилення позитивного синергетичного ефекту від взаємодії програм транскордонного співробітництва та стратегій регіонального розвитку у Чернігівській, Київській, Житомирській, Рівненській, Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій та Одеській областях.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром